Wonky Wabbits

Speel Gratis Wonky Wabbits

Een echt leuke en gezellige sfeer vind je bij hetGratis Wonky Wabbits Spelen video spel Wonky Wabbits. De animaties, geluiden en muziek: alles zorgt voor een heel vrolijk spelletje. Haal je een grote, mega of zelfs super mega winst dan springen de kleuren van het scherm en hoor je een nog vrolijker muziekje. Alleen bij Wonky Wabbits geldt: hoe meer de konijnen van het veld van de boer eten, hoe beter.

Wonky Wabbits Spelregels

De algemene spelregels van Wonky Wabbits zijn makkelijk te begrijpen. De video slot bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en 15 winlijnen. Je kunt kiezen voor 10 verschillende niveaus met 30 munten per niveau. Ook de Muntwaarde kan naar keus ingesteld worden bij het keuzemenu. Kies je voor de Max Bet, dan zet je maximaal in en kun je ook maximaal winnen. Veel spelers kiezen voor de Autoplay optie, zodat er meerdere rondes automatisch gedraaid worden. Je kunt kiezen voor 10 tot 1000 rondes per keer. Kijk aan de hand van de Paytable hoe jij het meest kunt winnen, en ook hoeveel je per lijn en symbool kunt winnen.

Wild Kopie Symbolen

De Wild symbolen van Wonky Wabbits werken anders dan de ‘standaard’ Wilds in veel andere video slots. Verschijnt er een Wild symbool op één van de rollen, dan wordt deze gekopieerd naar de meest winstgevende positie. Wild Kopie symbolen helpen jou dus om de hoogste winsten te behalen. De Wilds kunnen op alle rollen willekeurig verschijnen. Voor twee gestapelde Wild symbolen geldt dat ze alleen op rollen 2 en 4 verschijnen. Na een Wild Kopie kunnen er dus maximaal 14 Wilds tegelijk op het scherm staan. Wonky Wabbits biedt daarnaast nog iets extra’s: de Tweerichtingswinst. Het woord zegt het eigenlijk al: je kunt bij deze video slot vanuit twee richtingen winsten behalen.

Gratis Oefenspel

Alle spelonderdelen die hierboven zijn beschreven, gelden voor spelen met geld, maar ook voor het spelen van een gratis oefenspel. Het maakt dus niet uit of je met geld speelt of niet: je zult je sowieso vermaken met Wonky Wabbits. Een gratis oefenspel is de ideale manier om het spel te leren kennen en uit te zoeken hoe jij het best kunt inzetten. Het maakt namelijk niet uit of je verliest bij het oefenen, want je kunt geen geld verliezen. Ben je klaar om met geld te gaan spelen? Dan is het heel makkelijk om over te schakelen naar een spel met ‘echt’ geld en kun je voor de geldprijzen gaan spelen.