Safari Madness

 

Speel Gratis Safari Madness

Deze gokkast brengt je naar de Afrika waar je op safari kan gaan. Naast de velen dieren die het land biedt, komt het ook voor dat je veel geld kan winnen door de juiste Safari dieren op de juiste plek te krijgen.

Safari Madness Spelregels

Safari MadnessDit is een fruitautomaat met 9 rollen en 8 lijnen. Je kunt winnen op drie horizontale lijnen, drie verticale lijnen en beide diagonalen.

Door op de knop “EEN LIJN” te klikken, kun je het aantal lijnen waarop je wilt inzetten, selecteren. Het is ook mogelijk op alle lijnen tegelijk in te zetten door op de knop “ALLE LIJNEN” te klikken. Om “ALLE LIJNEN” uit te schakelen, klik je gewoon op “INZET WISSEN”. De gekleurde lijn met inzet geeft voor elke lijn de totale lijninzet weer.

De totale inzet mag niet meer zijn dan 64 munten en is gelijk aan de lijninzet (8) keer het aantal gespeelde lijnen (8). Je kunt maximaal op het aantal gekozen lijnen inzetten en automatisch gaan draaien door op de knop ‘MAX. INZET’ te klikken.

Klik op de knop “UITBETALING” om de uitbetalingen te zien. Klik op nogmaals op de knop om het te verbergen. Klik op “DRAAIEN” om de spoelen te draaien.

Klik op ‘DRAAIEN’ om de rollen te laten draaien. Klik op het scherm of op ‘DRAAIEN’ om de rollen tijdens het draaien te stoppen.

Safari Madness Spelpaneel

Onder aan de spelpagina vind je een informatiepaneel, waarop je spelinstellingen kunt wijzigen en ‘Automatisch spelen’ kunt selecteren.

Je kunt spelinstellingen wijzigen, zoals het geluid, snel spelen en het gebruik van ‘Automatisch spelen’. De spelinstellingen kunnen worden opgeroepen door op de ‘gereedschapsknop’ te klikken die linksonder in het spel wordt weergegeven. Als je op de ‘gereedschapsknop’ klikt, wordt er een regelpaneel weergegeven. Vanaf hier kun je de instellingen eenvoudig wijzigen.

Automatisch spelen Safari Madness

Naast de gereedschapsknop vind je de knop ‘Automatisch spelen’. Als je hierop klikt, wordt er een ander regelpaneel geopend. Vanaf hier kun je elk gewenst aantal draaien spelen met dezelfde inzetinstellingen: de muntwaarde, het aantal munten per lijn of het aantal geselecteerde inzetlijnen. Vanaf dit paneel kun je aangeven hoeveel draaien je met dezelfde vaste inzet wilt spelen. ‘Automatisch spelen’ begint direct nadat je het aantal te spelen draaien hebt geselecteerd. Je kunt ‘Automatisch spelen’ altijd annuleren door op ‘STOPPEN’ te drukken.

Muntselectie Safari Madness

Rechtsonder in het spelscherm vind je munten met verschillende waarden. Door vóór het spelen op één van de munten te klikken, kun je de muntwaarde van de inzet selecteren.

Tussen de spelrondes door kun je de muntwaarde altijd verandere.