Vault Assault

Gratis Vault Assault

Een simple maar wel leuke slot die als thema heeft banken en zoveel mogelijk geld stelen van de bank. Vault assault gaat dus in op het overvallen van een bank en natuurlijk hier geld uit halen.

Vault Assault Spelregels

Welkom bij Vault Assault! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

Vault Assault is een mini-slotmachine met 3 spoelen en 1 regel. Voor elke spelronde kiezen spelers het bedrag dat zij willen inzetten en laten daarna de spoelen draaien. De minimum inzet is een munt en de maximum inzet is drie munten.

Zodra het inzetbedrag is geselecteerd, start het spel met het draaien van de spoelen. Het inzetbedrag wordt van de huidige krediet gedebiteerd. De spoelen komen automatisch tot stilstand en een willekeurige symbolenselectie worden op de 3 spoelen in het spel weergegeven. Winnende symboolcombinaties worden volgens de paytable op de machine uitbetaald.

Spelers winnen de jackpot als er maximaal wordt ingezet (3 munten) en de rollen stoppen met drie kluissymbolen op de winstlijn. Het meest recente jackpotbedrag wordt weergegeven in het jackpotscherm boven aan de machine.

Opmerking: De Jackpot is een progressieve jackpot, waarbij elke keer dat het spel door een willekeurige speler wordt gespeeld, een deel van de inzet aan de Jackpot wordt toegevoegd.

Hoe Vault Assault Te Spelen

letsplay vault assaultKlik op INZETTEN om de hoeveelheid munten die je wilt inzetten, te selecteren. Met elke klik wordt één munt toegevoegd (maximum inzet is 3) Als alternatief, kun je op MAX INZET klikken om de maximum inzet in een keer te plaatsen. Je totale inzet in munten wordt rechts van de spoelen, in de INZET-display weergegeven.

Klik op de knop Draaien om de spoelen te laten draaien. Als je op MAX INZET klikt, beginnen de spoelen automatisch te draaien. Zodra de wielen draaien, kunt u ze allemaal gelijktijdig stoppen door op de knop Draaien te drukken. Als alternatief kun je wachten tot de spoelen automatisch stoppen.

Als de symbolen op de spoelen deel uitmaken van een winnende combinatie, win jij het bedrag dat in de paytable wordt opgegeven. Het gewonnen bedrag wordt rechts van de spelknoppen in de display GEWONNEN weergegeven.

Klik op PAYTABLE om weer te geven hoe de winnende symboolcombinaties worden uitbetaald.

Spelinstellingen Vault Assault

Selecteer een van het volgende om de volgende opties in te schakelen:

Geluidseffecten . Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens verschillende gebeurtenissen in het spel worden gespeeld.
Snel spelen . Zet het snel spelen aan of uit.