Arabian Nights

Speel Gratis Arabian Nights

De nachten in Arabische landen kunnen lang en eenzaam zijn, dit videoslot brengt hier vrolijkheid en vooral geld in het spel. Dit jackpotslot is niet voor niks populair onder velen spelers van video slots. Speel gratis of schrijf je in en ga voor de grote jackpot

Speel Gratis Arabian Nights

Spelregels Arabian Nights

Welkom bij Arabian Nights! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

Arabian Nights is een video-slotmachine met 5 spoelen, 8 regels en voor meerdere munten met wild- en scatter-symbolen en gratis bonusronden. De minimum inzet is 1 munt per inzetlijnen en de maximum inzet is 1 munt op alle 10 inzetlijnen (totaal 10 munten).

Alleen de hoogste winst per regel wordt utibetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). Winnende combinaties van symbolen worden in de paytable weergegeven. Deze vind je linksonder in het videoscherm. Het symbool van de Arabische man is een wild-symbool dat voor elk ander symbool kan invallen om een winnende inzetlijnen te voltooien, behalve voor winsten met scatters en Jackpot. Winsten worden op inzetlijnen met wild-symbolen verdubbeld.

De olielamp is een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen betalen de vermenigvuldiger (in de paytable) vermenigvuldigd met de totale inzet (bijvoorbeeld, 5 scatter-symbolen betalen 500 keer de totale inzet). 3 tot 5 scatters worden met 15 gratis ronden beloond. Tijdens de bonusronden worden alle winsten verdrievoudigd, behalve als Jackpot wint.

Het is alleen mogelijk de Jackpot te winnen, als voor MAX INZET wordt gespeeld en de spoelen stoppen terwijl er 5 symbolen van de Arabische man op een willekeurige inzetlijnen worden weergegeven.

Opmerking: De Jackpot is een progressieve jackpot, waarbij elke keer dat het spel door een willekeurige speler wordt gespeeld, een deel van de inzet aan deJackpot wordt toegevoegd.

Hoe Arabian Nights te spelen

arabian nights jackpotOm je inzet te plaatsen, klik je op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt inzetten. Elke klik voegt een regel aan de inzet toe en markeert de inzetlijnen op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de zijkanten van het videoscherm op de symbolen van de inzetlijnen te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

De muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX INZET.

Klik op de draaiknop om het spel te starten en de kosten van je inzet wordt van je account gehaald. Als je op MAX INZET klikt, beginnen de spoelen automatisch te draaien. Als je wint, worden de winnende inzetlijnen gemarkeerd en het gewonnen bedrag wordt in het spelpaneel, onder het spel weergegeven. Het aantal gewonnen munten wordt in het display Gewonnen, rechts van de spelknoppen weergegeven. Winsten op inzetlijnen met wild-symbolen worden verdubbeld.

Free spins

arabian nights gratis3 of meer zichtbare scatter-symbolen worden overal willekeurig op de spoelen weergegeven en kunnen 15 gratis bonusronden opbrengen. Als je gratis ronden wint, klik je op de weergegeven knop Start free spins om de ronden te starten. Het aantal resterende ronden wordt weergegeven en de gratis ronden worden automatisch gespeeld. Als er 3 of meer scatter-symbolen op een gratis ronde worden weergegeven, worden de gewonnen ronden automatisch aan de actieve gratis ronden toegevoegd. Alle andere winsten tijdens de gratis ronden, behalve winsten op Jackpot, worden verdrievoudigd.

Het gewonnen bedrag wordt automatisch aan je account toegevoegd en in het spelpaneel en de display Gewonnen weergegeven.

Spelinstellingen Arabian Nights

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.

Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
Als de Jackpot wordt gewonnen Als je de Jackpot wint, stopt Automatisch spelen.
Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.
Om specifieke condities voor automatisch spelen te verwijderen, schakel je de geschikte keuzevak uit.