Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape is een leuke avontuurlijke slot waar je storm alle boerderij beesten weg blaast. In deze vrolijke wervelwind vind je de nieuwste Tornado en Storm features van de Netent video slots. Op Let’s Play speel je deze innovatieve maar toch simpele slot geheel gratis.

Spelregels Tornado Farm Escape

Met vijf rollen en drie rijen speel je Farm Escape tot wel 20 actieveSpeel Gratis Tornado Farm Escape winlijnen. In de spelinstellingen geef je aan met hoeveel winlijnen je wilt spelen, en ook je inzetniveau en gewenste muntwaarde. Deze kun je eenvoudig na elke spin weer opnieuw instellen. Als je klaar bent met instellen druk je op de Spin-knop om de de beesten over je scherm te laten waaien.

Storm Feature

De Storm Feature gooit een heleboel Wilds op de rollen en daardoor worden de dieren uit hun rustige leventje geblazen. Storm is nog nooit zo fijn geweest, want deze Wilds kunnen voor mooie prijzen zorgen. De dieren vinden het ook wel leuk om met jou op avontuur te gaan en weg uit hun saaie boerderij leventje

Tornado Feature

De Tornado plukt een heleboel symbolen en Wilds van je rollen af. Hij zweept alle actieve en Wild symbolen zo van je scherm, maar vervangt deze gelukkig door mooie muntprijzen. In deze tornado raak je dus niets kwijt, maar win je er mooie dingen mee.