Gratis Baccarat

Gratis Baccarat Spelen

Baccarat is een spannend en snel tafelspel, dat erg populair is in casino’s over de hele wereld. Op Let’s Play kunt u Gratis Baccarat spelen, om zo goed te leren hoe het spel in elkaar steekt.

Spelregels Baccarat

Let’s Play heeft hier voor je de spelregels opgeschreven, zodat u het spel snel onder de knie krijgt, want misschien wil je wel voor echt geld dit spannende spel spelen in plaats van hier gratis Baccarat te oefenen.

Inzetten bij Baccarat

Bij Baccarat wordt er met 8 sets kaarten gespeeld. Jij, en de dealer krijgen beiden een hand, bestaande uit twee kaarten gedeeld. De hand met de waarde die het dicht bij 9 ligt wint. Je kan inzetten op je eigen hand, de hand van de dealer of op gelijkspel. Je kunt ook inzetten op een combinatie van deze mogelijkheden.

Verder spelen bij Baccarat

De speler en de dealer krijgen beide twee kaarten gedeeld. Als een van beiden 8 of 9 punten heeft worden er geen kaarten meer gedeeld. Wanneer de speler minder dan vijf punten heeft, krijgt de speler nog een kaart. Wanneer de speler klaar is wordt er gekeken of de deler nog een derde kaart moet trekken.

De punten die aan de kaarten zijn toegekent in Baccarat zijn als volgt:

  • 10, Boer, Vrouw en Heer zijn 0 punten waard.
  • 2 tot 9 zijn de normale waarde van de kaart waard.
  • Aas is 1 punt waard.
  • Als het totale aantal punten van de kaarten hoger is dan 10 worden er in 10 punten van de totale waarde afgetrokken. Indien nodig worden er nogmaals 10 punten afgetrokken zodat het totale aantal punten onder de 10 komt te liggen.

Winnen in Baccarat

Bij een juiste inzet op een winnende hand van de dealer of je eigen hand wordt eenmaal uitbetaald, bij een juiste inzet op gelijkspel word je maar liefst acht keer uitbetaald. Tevens worden bij gelijkspel de inzetten op Speler of Deler terugbetaald aan de speler.

Hoe Speel je Gratis Baccarat

Gratis Baccarat spelen is heel eenvoudig. Je kiest je gewenste inzet door op een fiche te klikken. Daarna klik je op het scherm waar u dit fiche wilt plaatsen. Zoals in de spelregels staat kun je inzetten op de hand van de deler, de hand van de speler, gelijkspel of een combinatie. Wanneer je klaar bent met inzetten klik je op DELEN en zullen de handen worden gedeeld.

Je kunt er ook voor kiezen om een ander spannend gratis tafelspel te spelen, zoals Gratis Blackjack of Gratis Roulette.