Jack Hammer vs Evil Dr. Wüten

Het videoslot Jack Hammer van spelontwikkelaar Netent is gebaseerd op het beroemde stripverhaal. Dr. Wüten is wetenschapper die kwaad in de zin heeft. Het is aan Jack Hammer de taak om hem een halt toe te roepen. Jack Hammer mag zich al even voegen in het rijtje van de meest populaire videoslots van het moment. Waarom? Dat word je al snel duidelijk. Met de Sticky Win, de vele tientallen gratis spins, multipliers en een RTP van 97%, liggen de winkansen voor het oprapen.

Jack Hammer vs Evil Dr. Wüten

Spelregels

Het videoslot Jack Hammer start met een inzet van 1,25 euro per ronde. Je kunt dit accepteren of dit bedrag naar boven of beneden bijstellen. Dat doe je door het gewenste bet level te selecteren (1-10) en de muntwaarde aan te geven. Je hebt hierbij de keuze uit 0,01 tot een muntwaarde van 1. Dit videoslot is zowel aantrekkelijk voor degene die voor een paar cent mee wil speler als de speler die graag voor het grote geld gaat. Met een minimale inzet van 0,25 eurocent en een maximale inzet van wel 250 euro per spin, wordt hiermee een breed publiek aangetrokken. Gaat het spinnen van de rollen je te langzaam? Activeer dan onder instellingen de Quick spin. Ben je in plaats van rechts- linkshandig? Dan kun je ervoor zorgen dat de spinbutton zich links van het scherm bevindt in plaats van rechts als je in de touch versie speelt. De rollen meerdere keren achter elkaar laten rollen is ook altijd mogelijk met de Autoplay functie.

Symbolen

Jack Hammer vs Evil Dr. WütenJack Hammer is een 5×3 videoslot met 25 vaste winlijnen. Het bestaat uit symbolen in de vorm van een strip. Allemaal vertellen ze een deel van het verhaal. Met een 3 of a Kind heb je al beet. Met een 5 of a Kind heb je het maximale bedrag te pakken.  Het symbool met de gevaarlijke oranjekleurige vloeistof is het laagst betaalde symbool. Uiteraard zijn Dr. Evil en Jack Hammer de bestbetaalde symbolen.

Sticky Win

Enorm interessant is het feit dat dit videoslot de Sticky Win heeft. Het maken van een winlijn wordt beloond met deze Sticky Win. De betreffende symbolen blijven Sticky op de rollen plakken, terwijl de rollen nogmaals spinnen. Je hebt minstens nog 1 zo’n identiek symbool erbij nodig om de rollen wederom te laten spinnen. Het spinnen stopt pas zodra er geen symbool meer bij is gekomen tijdens een spin. Zo kan je uiteindelijke winst per gemaakte winlijn dus behoorlijk oplopen. Doordat je de rollen tussentijds via de spinbutton kunt stoppen, heb je je overwinning voor een deel zelf in de hand. De Sticky Win feature kun je ook in terecht komen met 3 Free Spins symbolen.

Wilds en gratis spins

Jack Hammer vs Evil Dr. WütenOm nog sneller winlijnen te vormen – en dus sneller de Sticky Win te activeren – bieden de Wilds uitkomst. Deze vervangen elk symbool, behalve het Free Spins symbool. Je hebt minstens 5 Free Spins symbolen nodig om de Free Spins feature te activeren. Met 5 van deze symbolen krijg je het minimale aantal van 10 gratis spins. Met 6 Free Spins symbolen is dit aantal 15, met 7 loopt het op naar 20, 8 is goed voor 25 gratis spins en vanaf 9 tot 15 Free Spins symbolen ontvang je zelfs 30 gratis spins. Er is tijdens deze feature een multiplier van x3 actief die alle winsten met dit aantal vermenigvuldigd.