Fisticuffs

Fisticuffs

Fisticuffs is een videoslot dat er cartoonachtig uitziet. Je belandt middenin het spektakel waarin 2 boksers, die er niet al te snugger uitzien, lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Het publiek is in grote getale aanwezig en joelt bij elke overwinning. Dit videoslot van Netent heeft geen gratis spins, maar dat missen we totaal niet. In plaats daarvan heeft het namelijk de Boxing feature, veel verschillende Wilds en re-spins. Durf jij de ring in te gaan en het risico te lopen op het maken van ontzettend veel winlijnen? Win tot wel 100.000 munten!

Fisticuffs

De symbolen

Fisticuffs is een 5×3 videoslot van spelontwikkelaar Netent. Het heeft 10 winlijnen. Dat lijkt weinig, maar de winlijnen lopen zowel van links naar rechts als omgekeerd. Een winlijn maak je met de symbolen binnen het spel. In het videoslot zijn 7 symbolen die allen met het boksen te maken hebben. Van deze symbolen zijn er 3 die behoren tot de bestbetaalde symbolen. Dat zijn de bokshandschoenen, de beker en de riem.

Spelregels

Om te beginnen bepaal je het level waarin je mee wilt spelen. Maak een keuze uit de levels 1-10. Vervolgens bepaal je de muntwaarde, vanaf 0,01-1. Als je met een maximale inzet speel, zet je 200 euro per spin in. Uiteraard kun je ook vanaf een zeer laag bedrag een poging wagen, namelijk al vanaf 0,20 eurocent. Wil je puur voor je plezier spelen? Dan kun je het gratis spelen overwegen. Dat biedt ook gelijk een goede kans om het spel te verkennen zonder dat het je geld kost. Prijzengeld winnen is helaas niet mogelijk tijdens gratis spel. Naast de spinbutton vind je de button voor de autoplay. Hiermee kun je de rollen automatisch laten draaien, variërend van 10 tot wel 1000 spins. Kijk ook eens bij de geavanceerde opties om aan te geven wanneer je eventueel tussentijds wilt stoppen.

De Boxing feature

FisticuffsDe Wild vervangt ook in dit videoslot elk symbool. Ze hebben de mogelijkheid om Sticky en Stacked te worden tijdens de Boxing feature. De Boxing feature wordt geactiveerd wanneer het diagonale Wild symbool en de Straight Wild naast elkaar verschijnen op de rollen. Dat kan zowel horizontaal of verticaal zijn. Tijdens deze feature worden symbolen in Wilds veranderd, waar ze gedurende 1 gratis re-spin blijven staan.

Straight en Stacked Wild

FisticuffsDe Straight Wild (de dikke man met het hoedje) kan alleen op rol 3 verschijnen en kan elk symbool vervangen. De diagonale Wild (de man met de snor) komt alleen voor op de rollen 2 en 4. Ook deze Wilds kan elk symbool vervangen. Wanneer er 1 of 2 diagonale Wilds verschijnen op dezelfde rij als de Straight Wild, dan slaat de Straight Wild de diagonale Wild naar rol 1 of 5. De tussenliggende symbolen veranderen dan ook in Wilds. Tijdens de re-spin kun je Stacked Wilds verdienen. Ook deze Wilds vervangen andere symbolen en verschijnen alleen op rol 1 en/of 5. Het is voor te stellen dat je met zoveel Wilds in het spel heel snel heel veel prijzengeld in de wacht kunt slepen.