Jack Hammer 2 Fishy Business

Dit videoslot is één groot stripverhaal. De symbolen binnen dit slot zijn allemaal puzzelstukjes in het verhaal. Jack Hammer 2 is het succesvolle broertje van het legendarische videoslot Jack Hammer. Het decor heeft zich verplaatst van een drukke stad waarin politiesirenes loeien naar een rustige aanlegplaats voor vissersbootjes. Toch is hier nog genoeg actie te beleven. Met ongelooflijk veel winlijnen, de Wild, Random Wild, 20 gratis spins en multipliers, verveelt dit videoslot van Netent je geen moment. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Sticky Win.

Jack Hammer 2 Fishy Business NetEnt

Spelregels

Jack Hammer 2 Fishy Business NetEntHet videoslot is een 5×3 videoslot met wel 99 winlijnen. Dat betekent enorm veel kans op het winnen van prijzengeld. Meespelen al betaald door de muntwaarde en bet level te selecteren. De minimale inzet is 0,50 eurocent met bet level 1 en een muntwaarde van 0,01. Het totaal aantal munten ligt hiermee op 50 per spin. Er zijn in totaal 10 bet levels en inzetten is mogelijk met een maximale muntwaarde van 0,5. Dat betekent een maximale inzet van wel 250 euro per ronde en een totaal van 500 munten. Mocht je de rollen liever automatisch laten draaien, kies dan voor de autoplay-functie. Kies uit 1 tot 1000 spins. Eventueel kun je aangeven wanneer je wilt dat de rollen tussentijds stoppen, zoals wanneer er een bepaalde prijs is behaald of de Free Spins feature is geactiveerd.

De Sticky Win

Jack Hammer 2 Fishy Business NetEntHet maken van combinaties van symbolen, zoals een 3 of a Kind, brengt je al in de prijzen. Met 3 microfoon symbolen ontvang je 2 munten. Jack Hammer is het bestbetaalde symbool en levert je minimaal 25 munten op. Met een 5 of a Kind win je zelfs 500 munten. In het basisspel maak je ook altijd kans op de Sticky Win. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een winlijn te vormen of 3 of meer Free Spins symbolen op de rollen te krijgen. De betreffend symbolen blijven sticky op de rollen plakken, terwijl de rollen nogmaals spinnen. Deze spins is gratis en kost je dus geen geld. De rollen blijven re-spinnen totdat er geen nieuwe identieke symbolen meer bijkomen. De totale winst kan dus snel oplopen.

Standaard Wild en Random Wild

Jack Hammer 2 Fishy Business NetEntEr is ook een standaard Wild actief tijdens het basisspel. Hiermee vorm je sneller winlijnen en heb je dus nog sneller prijs. Hij vervangt elk symbool, behalve het Free Spins symbool. Naast deze Wild, wordt er een extra Wild actief met het activeren van de Free Spins feature. We hebben het over de Random Wild. Deze Wild vervangt elk symbool, behalve het reguliere Wild symbool en het Free Spins symbool. Je hebt minimaal 5 van deze Free Spins symbolen nodig om de gratis spins te activeren. Het aantal hangt af van het totale aantal symbolen. Het minimale aantal spins die je ontvangt is 10, maar met 8 tot 15 symbolen krijg je het dubbele aantal, namelijk 20. Over alle winsten tijdens deze feature wordt een multiplier van x2 berekend.