Eggomatic

Eggomatic

Een prachtig gemaakt videoslot spel van Net Entertainment is Eggomatic. Het begint al meteen goed met een leuk geanimeerd filmpje waarin je een kip ziet die zich zorgen maakt om de productie van  eieren van zijn fabriekje. Om het probleem op te lossen is er een eierenautomaat gemaakt, maar deze werkt niet bepaald naar behoren. Uiteindelijk komt er echter een gouden ei uit tevoorschijn en deze gouden eieren kom je ook tijdens het spelen weer tegen. Ze geven je in het spel leuke bonussen!

Eggomatic NetEnt

Eggomatic spelregels

Eggomatic heeft vijf rollen met elk drie rijen. Op deze rollen en rijen zijn in totaal 20 winlijnen te vormen. Op de rollen staan verschillende soorten robotkippen en robotkuikens. Als dezelfde kippen in de goede volgorde op de rollen en rijen komen dan win je, afhankelijk van het soort kip dat er staat, je inzet in veelvoud terug. Hoeveel je inzet kun je op meerdere niveaus bepalen. Zo kun je de coin value instellen vanaf 0,01 tot en met 1,00. Daarnaast kun je het level waarop je speelt zelf bepalen. Dit kan variëren van één tot en met tien. Omdat je automatisch met alle winlijnen speelt gaat je totale inzet keer twintig. De totale winst die je kunt behalen is maar liefst 94.750 coins en daarmee troeft het veel andere spellen af. Je kunt de autoplay functie gebruiken als je automatisch meerdere potjes achter elkaar wilt spelen. Daarnaast zijn ook de Bonus Features zeker spectaculair te noemen. Wat voor Features dit allemaal zijn kun je in de volgende alinea’s lezen.

De Eggomatic Conveyor Belt

Eggomatic NetEntHet meeste bijzondere extraatje dat Eggomatic aan de spelers geeft is de Conveyer Belt, oftewel lopende band. Op deze lopende band komt elke keer als je op spin drukt een ei uit de Eggomatic. De lopende band loopt boven de rollen en heeft vijf vakken. Boven elke rol kan dus een ei komen te liggen. Deze kun je openkraken als er een Wild verschijnt op één van de rollen. Het ei dat boven de rol met de Wild ligt valt naar beneden en gaat open. Er kunnen vier verschillende dingen in de eieren zitten. Dit zijn Spreading Wilds, Free Spins, Coin Wins of een Surprise Egg. Zoals de naam al aangeeft zorgt een Coin Win Egg voor een bepaald aantal coins. De hoeveelheid staat op het ei zelf. In een Surprise Egg kan één van de drie andere eieren verstopt zitten. Je weet dus niet van tevoren wat hier uit zal komen. Het Free Spins Egg zorgt voor het aantal Free Spins dat er op staat.

Wilds en Spreading Wilds

Eggomatic NetEntWilds kunnen bij Eggomatic alle symbolen vervangen door symbolen zodat ze een winlijn vormen. De Wilds in dit videoslot zijn geanimeerd als grappige robotkippen die je aan winst helpen door de gouden eieren die boven ze op de lopende band open te maken. Een bijzondere Feature die je niet bij veel andere videoslots zult tegenkomen is de Spreading Wild. Deze kan zoals hierboven te lezen valt in een ei zitten. Als een Wild een Spreading Wild ei vangt en opent dan veranderen alle symbolen die onder, boven, links, rechts en diagonaal van de Wild staan ook in Wilds. Hiermee heb je gegarandeerd een leuke winlijn te pakken en dus een mooie winst!