Mythic Maiden

Voor een van de spannendste van alle video slots kies je Mythic Maiden. Als je van horror films, Halloween en andere griezelige dingen houdt, is dit het perfecte spel voor jou. Mythic Maiden is gebaseerd op de Iron Maiden, een mythisch martelwerktuig. Misschien ken je het beter van de band met dezelfde naam, die zich ook op het martelwerktuig heeft gebaseerd. Ook al denkt men dat de Iron Maiden nooit echt gebruikt is; deze uitvoering in Mythic Maiden is er niet minder spannend om.

Mythic Maiden Spelregels

Alleen al de symbolen van Mythic Maiden maken het een heel griezelige video slot, maar de geluiden, muziek en animaties maken de Speel gratis Mythic Maidensfeer helemaal af. Met 5 rollen en 3 rijen lijkt de video slot op de meeste andere slots, maar deze slot heeft ook de Mythic Maiden naast de rollen. Hoe deze functie werkt lees je hieronder. Met de symbolen zijn 30 winlijnen mogelijk, maar je kunt er ook minder instellen bij het keuzemenu. Op hoe meer lijnen je inzet, hoe meer kans je maakt op winst natuurlijk. Er zijn daarnaast 10 inzetniveaus, met verschillende muntwaardes. Je kunt dus weinig of veel risico nemen met een lage of hoge inzet. De Max Bet is uiteraard de maximale inzet, waarmee je ook de hoogste winsten kunt halen. Veel spelers kiezen de Autoplay optie om 10 tot 1000 rondes automatisch te laten draaien, zodat het spel niet steeds stopt en je niet steeds hoeft te klikken. De Paytable is een handig hulpmiddel om symbolen te herkennen en waardes van symbolen en lijnen op te zoeken. Je kunt ook op een symbool klikken voor een mini Paytable van dat symbool. Hieronder worden de speciale spelonderdelen verder uitgelegd.

Wild Symbolen

Wild symbolen herken je aan de symbolen die steeds van een maan in een doodshoofd veranderen. Ze kunnen alle symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter symbolen. Daarnaast zijn winst combinaties met Wilds 3 keer zo veel waard.

Free Spins

Als je 3 of meer Scatter symbolen tijdens een spin hebt, krijg je Free Spins. Je herkent de Scatters aan de ronddraaiende, lichtgevende paarse en rode bal. 3, 4 of 5 Scatters leveren 10, 15 of 30 gratis spins op. Tijdens de Free Spins leveren Scatters hetzelfde aantal extra Free Spins op. Ook de Iron Maiden is actief tijdens gratis spins.

De Iron Maiden

Terwijl gratis spins draaien, is de Iron Maiden ook open. Hier zie je vermenigvuldigers en extra spins verschijnen. Je kunt tot +2 Free Spins krijgen en tot x10 vermenigvuldigers winnen. Het klinkt misschien raar, maar tijdens een gratis oefenspel van Mythic Maiden kun je voordeel halen uit het martelwerktuig. Je hoeft niet bang te zijn gemarteld te worden: je kunt wel rekenen op extra winsten.