Glow

Glow

Een prachtig videoslot van spelmakers Net Entertainment is Glow. Meteen bij het opstarten waan je je al in een verlaten bos met op de achtergrond een prachtige animatie van het Noorderlicht. De kalme muziek neemt je verder mee in de sfeer van het spel. De antiek lijkende symbolen en getallen zijn een soort runen en lichten op tegen de donkere achtergrond. Een rustig vormgegeven videoslot kortom, maar wel eentje waarbij je hoge bedragen kunt winnen.

Glow NetEnt

Spelregels Glow

Het videoslot Glow speel je op vijf rollen met elk drie rijen. Met deze rollen en rijen zijn in totaal 15 winlijnen te vormen. Dit doe je door de symbolen op de juiste manier te combineren. Het inzetten doe je door de coin value te bepalen en het level in te stellen. Je speelt automatisch op alle winlijnen en hierin kun je dus geen onderscheid maken. De coin value is minimaal 0,01 terwijl de max op 1,00 ligt. Het level kan van één tot en met tien worden ingesteld. Uiteraard is er ook een auto play functie aanwezig welke erg handig is om te gebruiken als je langere tijd wilt spelen maar niet de hele tijd zelf wilt klikken. De Max Bet knop zit er zodat je snel het maximum bedrag in kunt zetten. Je kunt het videoslot natuurlijk ook eerst even proberen zonder inzet. In de Playing For Fun modus kun je goed bekijken hoe alles werkt en hoe het spel is vormgegeven. Naast de reguliere manieren om winlijnen te vormen zijn er meerdere Bonus Features ingebouwd die je gemakkelijk op weg kunnen helpen om meer te winnen. Hoe dit precies werkt kun je in de volgende alinea’s lezen.

Free Spins

Glow NetEntBij Glow kun je Free Spins verdienen als dierensymbolen matchen op de rollen en rijen. Welke combinaties hiervoor precies gelden kun je vinden in de Paytable. De Free Spins die je krijgt speel je automatisch met dezelfde inzet als de Spin waarmee je de Free Spins hebt gewonnen. Bijzonder is dat je eventuele winst bij de Free Spins verdubbeld. Stel je zou normaal 300 winnen, maar je vormt deze winlijnen met het spelen van een Free Spin, dan win je dus 600. Deze Feature zal je niet bij veel andere videoslots tegenkomen, dus hiervan profiteren is zeker aan te raden! Het is zelfs mogelijk om de multiplier op te werken tot vier. Dit komt voor als bij een Free Spin een Wild op de rollen verschijnt.

Wilds

Glow NetEntElke spin die je doet geeft de kans op het verschijnen van een Wild op de rollen twee, drie of vier. Als dit voor komt dan gaat de winst die je eventueel haalt met de Wild keer twee. Aangezien de Wild het symbool aan kan nemen dat jou de hoogst winst geeft is er dus een grote kans dat je op deze manier een hoog bedrag wint. Zoals gezegd is het helemaal aantrekkelijk als een Wild verschijnt tijdens een Free Spin. Indien je dan een mooi bedrag hebt ingezet zal je winst zeer groot zijn. Al met al is Glow een klassiek videoslot zonder al te veel poespas. De voordelige Bonus Features met de Multipliers zorgen er wel voor dat je hier mogelijk meer kan winnen dan bij veel andere videoslots.