Go Bananas

Go Bananas

In het videoslot Go Bananas van Net Entertainment duik je vol de jungle in. Wilde apen gooien met fruit en spelen op de bongos. Al in het introfilmpje zie je de bananen op je af vliegen. Op de rollen van het videoslot kun je dan ook verschillende apen accessoires vinden. De speciale Wilds apen helpen je om mogelijk veel geld te winnen. De junglemuziek met ontspannende drums en andere inheemse klanken maakt het geheel natuurlijk helemaal af.

Go Bananas NetEnt

Spelregels Go Bananas

Go Bananas NetEntBij Go Bananas speel je op vijf rollen met elk drie rijen. In totaal zijn er met deze rollen twintig winlijnen te maken. De winlijnen staan vast, dus je kunt niet met minder dan twintig winlijnen spelen. Wel is het natuurlijk mogelijk om je coin value te bepalen. Deze kan variëren van 0,01 tot 1,00. Je speelt dus voor 1 cent tot en met 1 euro per coin. Het level waarop je speelt kun je ook zelf instellen. Deze kan oplopen van één tot en met tien. De Max Bet knop is handig als je direct op het hoogste level wilt spelen voor de geselecteerde coin value. Daarnaast zit er een handige Auto Play knop in het spel. Hiermee kun je  instellen hoeveel potjes je automatisch wilt gaan spelen. Als je de inzet vastzet en hier op drukt dan heb je er verder geen omkijken meer naar. De handige Bonus Features van Go Bananas zijn de vijf verschillende Wilds die in het spel kunnen verschijnen. Elke van de Wilds heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Het zijn allemaal apen die iets anders doen en je daarmee op weg helpen om meer geld te winnen.

Wilds algemeen

Go Bananas NetEntWilds zorgen er in het videoslot Go Bananas voor dat de symbolen die Wilds worden tellen voor alle symbolen. Hiermee heb je dus eenvoudiger combinaties te pakken omdat de winlijnen eenvoudiger kunnen worden gevormd. Bij Go Bananas zijn de Wilds echter in veel soorten en maten verkrijgbaar. Ze hebben elk een eigen patroon dat ze vormen. Alle afbeeldingen binnen dit patroon worden Wilds. Hierdoor heb je nog veel meer kans om te winnen! Hier onder staan de vijf verschillende Wilds in Go Bananas uitgelegd.

Specifieke apen Wilds van Go Bananas

De vijf apen die als Wilds in Go Bananas op de rollen kunnen verschijnen zijn de volgende:

  • Gorilla
  • Orangutan
  • Baboon
  • Langur
  • Tarsier

Go Bananas NetEntDe Gorilla Wild maakt een patroon aan Wilds zoals je die kent van het getal vijf op een dobbelsteen. In totaal veranderen dus vijf symbolen in Wilds. De Orangutan Wilds vormt een vierkant met vier Wilds die aan elkaar grenzen. De Baboon maakt de hele rol, dus verticaal, drie Wilds. De Langur Wild maakt op een rij, dus horizontaal, drie Wilds. De Tarsier tenslotte zorgt ervoor dat twee aan elkaar grenzende symbolen in Wilds veranderen. Dit kan zowel horizontaal als verticaal zijn, dus op de rijen of op de rollen. Als je het spel Go Bananas doet dan zal je al snel merken dat deze Wilds er voor zorgen dat je veel sneller iets wint dan bij veel andere videoslot spellen. Probeer dus zeker eens Go Bananas als je een liefhebber bent van videoslot spellen met veel afwisseling en diverse extra functies. Het spel kun je natuurlijk ook eerst even gratis proberen.