Cosmic Fortune

Op Let’s Play speel je de videoslot Cosmic Fortune helemaal gratis. Deze videoslot is visueel niet alleen heel aantrekkelijk, Cosmic Fortune beschikt maar liefst over vijf jackpots! Van deze vijf zijn er maar liefst drie progressieve jackpots aan deze buitenaardse videoslot verbonden. Cosmic Fortune loopt helemaal over van Bonus Features. Dus als jij een speler bent die graag wat meer uit z’n video slot spel wilt halen, dan ben je hier op de goede plek. Probeer hier Cosmic Fortune helemaal gratis uit, maar als je graag echte winst wilt verdienen met deze video slot, kies dan een van de beste online casino’s uit om Cosmic Fortune voor echt geld te spelen.

Cosmic Fortune: een smaakmaker

Hoewel je na het intro verwacht dat er een ouderwetse videogame zich instart, blijkt Cosmic Fortune toch veel meer dan dat. Zodra het Netent spel begint, zul je namelijk zien dat de game op moderne wijze is ingericht. De 3D-symbolen op de rollen zijn dan ook als zwevende knikkers in de ruimte. Wat ook meteen opvalt is dat je als speler maar liefst vijf jackpots kunt binnenharken. Toch zijn ook de reguliere prijzen ook zeker niet onaardig; hier heb je in totaal vijf rollen voor. Per rol wordt van een drietal symbolen gebruik gemaakt. Dit betekent dus dat het totaal aantal symbolen dat je per draai te zien krijgt op 15 stuks ligt. Om met deze symbolen te winnen is het de bedoeling om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een succesvolle combinatie te draaien. Prijzen zullen alleen worden toegekend als deze op aaneengesloten wijze worden gevormd van links naar rechts, op één van de 15 winlijnen.

Profiteren van progressieve jackpots

Dat er in het spel maar liefst vijf jackpots gewonnen kunnen worden is nogal uniek. Hierin zitten twee vaste jackpot prijzen van 100 en 500 euro, maar kunnen ook drie progressieve jackpots worden binnengehaald. Progressief betekent uiteraard dat de bedragen niet van tevoren vaststaan, maar worden beïnvloed door de inzetten van alle spelers op dit spel. De Mini Jackpot keert doorgaans een paar duizend euro uit, de Major Jackpot zorgt al snel voor een aantal tienduizenden euro’s. De maximale prijs die behaald kan worden, luistert naar de veelbelovende naam Mega Jackpot. Als je deze weet te winnen, dan worden er vaak prijzen van boven de 100.000 euro uitgekeerd. Om de Mega Jackpot te winnen zal je wel eerst in het Free Falls bonusspel terecht moeten zien te komen. Oftewel, je weet wat je te doen staat.

Houd de wilds in de gaten

Binnen het spel hoef je niet alleen de reguliere symbolen in de gaten te houden, maar wordt ook rijkelijk gebruik gemaakt van de wild symbolen. Met de wilds kun je alle andere symbolen vervangen, op de scatters na, en wordt het bovendien ook een stuk eenvoudiger om nog meer winst binnen te slepen. Tijdens het hoofdspel en de free falls kunnen de wild symbolen alleen worden gedraaid op de rollen 2 en rol 4. Dit betekent dus ook gelijk dat er geen eigen combinaties van wild symbolen mogelijk zijn om voor prijzen te zorgen.

Scatters en free falls

De scatters zijn in het spel beschikbaar om de free falls te activeren. Als je het voor elkaar weet te krijgen om drie scatters te draaien, dan kun je de rollen tien keer gratis laten draaien. Heb je vier scatters te pakken, dan krijg je weer 15 free falls en met op iedere rol een scatter verdien je maar liefst twintig free falls. Zoals eerder gemeld, zal je tijdens de free falls naast de gratis prijzen ook de mogelijkheid krijgen om één van de in totaal vijf beschikbare jackpots te winnen. Wat deze bedragen zijn kun je tijdens het draaien boven de rollen aflezen.

Spelregels Cosmic Fortune

Cosmic Fortune speel je met 5 rollen en 3 rijen en met vijftienSpeel Gratis Cosmic Fortune vaste winlijnen.  Je stelt bij de spelinstellingen eenvoudig in met welke muntwaarde en welk inzetniveau je wilt spelen. Daarna kiest je voor de Spin-knop om de ruimte symbolen met het Avalanche Systeem op je scherm te laten verschijnen.

Police Bonus Game en Jackpot Game

Cosmic Fortune beschikt over maar liefst 2 bonus games, en daarnaast nog eens een Jackpot Game. Zo is er een Free Fall Bonus Game waarin je echte muntprijzen kunt winnen, of verzamel meer knikkers tijdens de Free Falls en activeer zo de Jackpot game. Tijdens de Jackpot Game krijg je de mogelijkheid om een van de vijf jackpots te winnen.

Scatter Symbolen

Ga op zoek naar de Scatter Symbolen, want als je er drie vindt krijg je wel tien Free Falls. Omdat Comic Fortune met het Avanalche Systeem werkt, draaien de rollen niet zoals bij Spins, maar vallen de symbolen als ware op de slot. Bij drie Scatter Symbolen krijg je die maar liefst tien Free Falls.