Golden Shamrock

Golden Shamrock

Als je een videoslot zoekt met een leuk Iers thema dan is Golden Shamrock van Net Entertainment zeker een aanrader. Alle klassieke Ierse afbeeldingen die je kent van sprookjes en films staan hier op de rollen. Niet alleen klavertjes vier, bierglazen, accordeons en harpen, maar ook het klassieke groene dwergje uit Ierland kun je vinden in Golden Shamrock. De typische Ierse volksmuziek maakt het natuurlijk helemaal af!

Golden Shamrock NetEnt

Spelregels Golden Shamrock

Het videoslot spel Golden Shamrock heeft vijf rollen met elk drie rijen. Met deze rollen en rijen zijn in totaal twintig winlijnen te maken. De totale winst die je met dit spel kan pakken is maar liefst 200.000 coins en daarmee troeft het veel andere videoslot spellen ruim af. Hoeveel je inzet kun je op drie verschillende manieren instellen. Je kunt het Bet Level op één tot en met tien zetten. de coin value kan variëren van 0,01 tot en met 0,50 en je kunt zelfs aangeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Deze drie waarden worden met elkaar vermenigvuldigd en daardoor is je totale inzet minimaal 1 cent en maximaal 100 euro. Een behoorlijk verschil dus waardoor mensen met alle soorten budgetten gerust Golden Shamrock kunnen spelen. Je kunt het natuurlijk ook eerst even gratis proberen om alle functies te bekijken en te oefenen.

Wilds

Golden Shamrock NetEntDe Wilds in Golden Shamrock zijn ook zeker bijzonder te noemen. Het typische Ierse kaboutertje die je misschien wel kent als je wel eens in een Ierse pub komt of St. Patricksday viert is de Wild in het spel. Deze Wild kan bovendien niet alleen het symbool waar het op staat vervangen voor een symbool dat een winlijn geeft, maar het kan zelfs de hele rol in een Wild veranderen. De Wilds zijn in het spel Golden Shamrock dus een behoorlijke bonus die je mogelijk een stuk meer winst op zullen leveren. Misschien kun je aan de hand van deze Wilds wel de pot goud aan het einde van de regenboog vinden. Als dit je lukt dan heb je een leuke bonus te pakken, dus ga hier vooral naar op zoek als je Golden Shamrock aan het spelen bent.

Scatters en Free Spins

Golden Shamrock NetEntDe Scatters in Golden Shamrock zijn weergegeven als gouden klavertjes vier. Van oudsher werd al gezegd dat deze plantjes geluk brengen en in Golden Shamrock is dat zeker waar. Als je drie of meer klavertjes vier op de rollen hebt dan krijg je namelijk een aantal Free Spins toegekend. Zodra je drie of meer van deze symbolen hebt dan kun je er op klikken en kan je uitvinden hoeveel Free Spins het zijn. Als je nog meer mazzel hebt zit er zelfs een verstopte multiplier bij! Deze multiplier kan wel oplopen tot keer vijf en daarmee gaat dus alles wat je wint met de Free Spins nog een keer maal vijf. Het kan niet anders dan een leuke winst opleveren op deze manier! Het is tevens mogelijk om binnen de Free Spins modus nog meer Free Spins te winnen. Extra combinaties van klavertjes vier leveren namelijk weer meer Free Spins op. Dankzij deze Bonus Features, de grote variatie qua inzet en de leuke vormgeving is Golden Shamrock een videoslot om zeker eens te proberen.