Funky ‘70s

Gratis Funky Seventies spelen

Het videoslot Funky Seventies brengt je weer helemaal terug in de tijd, inclusief de discoballen. De kleuren, het lettertype van het spellogo en de symbolen laten je de ‘70s weer herbeleven. Het is tijd voor een feestje. De muziek doet je liften uit je stoel en laat je mee swingen. Funky 70’s is ook nog eens heel gemakkelijk te begrijpen. Het zit daarnaast vol met Wilds en heeft wel 40 winlijnen. De kans op het maken van winlijnen en het behalen van mooie winsten, is dus heel dichtbij. Verder zijn er de gratis spins met bijbehorende multipliers. Kortom, swing lekker mee en ervaar dit nostalgische videslot en win mooie prijzen.

the funky seventies

De symbolen

the funky seventiesFunky Seventies is een 5×4 videoslot van spelontwikkelaar Netent en heeft maximaal 40 winlijnen. Meespelen kan overigens al met slechts 1 winlijn, wat wel direct een effect heeft op de winkansen. Die zijn dan namelijk beduidend lager. De winlijnen lopen in dit videoslot van links naar rechts, waarbij alleen de bestbetaalde winlijn uitbetaald wordt. Er zijn naast de speciale symbolen, 10 reguliere symbolen in het spel. Allemaal geven ze dat typische ‘70s gevoel, is het niet om de kleur, dan wel om het symbool. De letter A,K,Q,J en 10 betalen allemaal hetzelfde uit. Zie hiervoor de uitbetalingstabel. Hierin zie je ook dat zowel de sportwagen als de computer van dezelfde waarde zijn.

Spelregels

the funky seventiesJe hebt de keuze uit de levels 1-5. De muntwaarde is in te stellen vanaf 0,01-0,50. Wanneer je meespeelt met alle 40 winlijnen, is de laagste inzet 0,40 cent per spin. Maximaal kun je meespelen tot 100 euro per spin. Gratis spelen kan natuurlijk ook. Dat geeft je de mogelijkheid om het spel uitgebreid te verkennen. Je kunt met gratis spelen helaas geen prijzengeld winnen. Onderaan het scherm vind je de optie in de autoplay mee te spelen. Vanaf 15 spins tot wel 1000 kun je de rollen elke beurt automatisch laten draaien. Het voordeel van steeds opnieuw de spinbutton gebruiken, is dat je de rollen tussentijds kunt stoppen. Het maakt het mogelijk om een bepaalde tactiek te bedenken.

(Stacked) Wilds

the funky seventiesMet de Wilds in het spel kun je nog sneller 1 van de 40 winlijnen vormen. De Wild vervangt namelijk symbolen, behalve de Scatters. Hier zijn er veel van in het spel. De kans is dus erg groot dat je ze tegenkomt. Het vormen van Stacked Wilds is ook mogelijk. Meerdere Wilds op 1 rol kunnen worden gevormd tot Stacked Wilds. Met een hele rol gevuld met Wilds is het voor te stellen dat dit de winkansen flink doet toenemen.

Free Spins feature

the funky seventiesMet de Scatters kun je zowel multipliers als gratis spins winnen. Met 3 Scatters word je beloond met je totale inzet x2 en krijg je toegang tot de Free Spins feature. Tijdens deze 5 spins is er een multiplier van x2 actief. Dat geldt ook wanneer het je lukt om nogmaals 3 Scatter symbolen op de rollen te krijgen tijdens dezelfde spin. Zo kun je zelfs nogmaals 5 extra spins winnen.