Ghost Pirates

Ghost Pirates

Het lijkt er sterk op dat Ghost Pirates, van spelontwikkelaar Netent, is gebaseerd op de roman The Ghost Pirates (1909) van schrijver William Hope Hodgson. Durf je aan boord te komen van het spookschip? Dan moet je stalen zenuwen hebben. Het belooft geen gewone reis te worden. Dat word je gelijk duidelijk als we kijken naar de spelmogelijkheden. Je hebt namelijk veel te kiezen. Je keuze bepaalt grotendeels je winst. Vaar mee en ontdek de Wilds, Scatters, gratis spins, multipliers én 243 verschillende winmanieren. Overwin je angst en word rijk.

Ghost Pirates NetEnt

Spelregels

Ghost Pirates NetEntGhost Pirates is een 5×3 videoslot van Netent. Het heeft geen winlijnen, maar 243 verschillende winmanieren. Winnende combinaties worden alleen van links naar rechts uitbetaald. Alleen de hoogst behaalde wincombinatie wordt uitgekeerd. Eerst bepaal je je inzet, waarbij je 3 opties kunt selecteren. Je bepaalt met hoeveel winmanieren je mee wilt spelen, namelijk met 3, 9, 27, 81 of alle 243. Vervolgens bepaal je het betlevel, variërend van 1 tot 5. Wat nu nog overblijft is de muntwaarde, welke in te stellen is vanaf 0,01 tot 0,50. Je hoeft dus niet per se met alle mogelijke winmanieren mee te spelen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om maar met 1 munt en 1 actieve rol mee te spelen. Je hoeft dan maar 1 munt in te zetten. 3 munten betaal je wanneer je de voorkeur geeft aan 2 actieve rollen en 9 winmanieren. Met 8 munten zijn er 3 rollen actief en heb je 27 verschillende winmanieren. 15 munten inzetten betekent 4 actieve rollen en 81 manieren om te winnen. Met het maximale aantal van 25 munten zijn alle rollen actief en alle 243 verschillende winmanieren. Wat je inzet ook is, de middelste rij is altijd actief. Je speelt dus altijd minimaal met 7 symbolen mee. Natuurlijk kun je ook gewoon onbeperkt gratis spelen. De keuze is aan jou.

Wilds en Scatters

Ghost Pirates NetEntEr zijn ook Wilds in het spel in de vorm van een schedel met een piratenmuts op. Met hoeveel winmanieren je ook meespeelt, de Wild doet altijd mee. Dat geldt ook voor de Scatter. Met tenminste 3 Scatters win je een multiplier over je inzet én ontvang je gratis spins. De Scatters kunnen zich overal op de rollen begeven. Met 3 Scatters ontvang je x2 de totale inzet. Met 4 Scatters word je beloond met een multiplier van x20 en met 5 Scatters loopt dit zelfs op tot x50. Als je meespeelt met een maximale inzet van 62,50 euro per ronde, dan betekent dit dat je 3125 munten wint met maar 1 spin.

Free Spins feature

Ghost Pirates NetEntHet aantal gratis spins dat je ontvangt voor de Scatters is alleen wel afhankelijk van het ingestelde aantal winmanieren. Tot en met 81 winmanieren win je met 3 Scatters 10 gratis spins, met 4 Scatters 15 gratis spins en 20 gratis spins win je met 5 symbolen. Speel je mee met het maximale aantal manieren om te winnen? Dan ontvang je standaard 5 spins meer per combinatie van spins. Je kunt dan dus maximaal 25 spins behalen. Tijdens de gratis spins is er standaard een multiplier van x3 actief. Dat betekent dat je winst snel hoog kan oplopen.