Fruit Case

Fruit Case

Wat een vrolijk videoslot is Fruit Case. Het vindt plaats in een fruitfabriek, waar heerlijk fruit ligt te wachten tot het geperst wordt en in potjes gestopt wordt. Aan jou de taak om het fruit te persen en daarmee multipliers te winnen. Fruit Case heeft de Avalanche feature, gecombineerd aan hoge multipliers. Dit spel is behalve ontzettend leuk, daarom ook nog eens erg spannend. Er liggen hoge prijzen op je te wachten.

fruit case

De symbolen

Fruit Case is een 5×3 videoslot met 20 winlijnen. Deze lijnen lopen van links naar rechts. Mocht je meerdere winlijnen op de rollen krijgen, dan wordt alleen de winlijn die het meest waard is aan je uitbetaalt. Een winlijn wordt gemaakt met behulp van de symbolen. Er zijn onder andere symbolen in de vorm van potjes, variërend van deels gevuld tot compleet gevuld. Deze zijn allemaal evenveel waard, maar betalen minder goed dan de fruitsymbolen. Deze symbolen bestaan uit een blije peer, een vies kijkende citroen, een verbaasde sinaasappel en een geschrokken aardbei. Je hebt een 3 of a Kind nodig om minstens 10 munten te winnen. Met de aardbei is het meeste geld te winnen. Met een 5 of a Kind win je namelijk 2000 munten.

Avalance feature

fruit caseTijdens het hele videoslot is de Avalanche feature actief. Deze feature bestaat uit vallende blokken. Van boven naar beneden vallen ze op hun plek. Wanneer er een winlijn wordt gemaakt, worden de symbolen die binnen de winlijn vallen geplet. Vervolgens worden de lege plekken van bovenaf direct weer opgevuld, zonder dat het je geld kost. Hoe meer winlijnen je achtereenvolgens maakt, hoe hoger de winst. Uiteindelijk kun je in het basisspel zelf een multiplier van x8 over je winst uitgekeerd krijgen.

Wilds en Free Falls

fruit caseDe Wild is het Fruit Case symbool met daaronder minimaal een multiplier van x2. Hoe hoger je Avalanche is, hoe hoger de multiplier op de Wild wordt. De multiplier wordt vervolgens uitbetaald zodra de Wild onderdeel is van een winlijn. Deze Wild multiplier heeft overigens geen effect op het aantal Free Falls dat er gewonnen kan worden. Het Free Fall symbool is te herkennen aan het symbool met de blender. Je hebt er 3 van nodig om de Free Falls te activeren. Standaard ontvang je er 10. Tijdens deze feature kun je nog veel meer gratis spins winnen door nogmaals 3 van deze Scatters op de rollen te krijgen. Vanuit deze feature kom je vanzelf weer terug in het basisspel.

Spelregels

fruit caseWil je gratis spelen? Dan kun je gelijk beginnen. Wanneer je toch liever betaald speelt, is het belangrijk om eerst je inzet te bepalen. Je hebt hiervoor 2 keuzes die je moet maken, namelijk het betlevel en de muntwaarde. Beide gegevens bij elkaar opgeteld vormen de totale inzet per spin. Geef je de voorkeur aan de laagst mogelijke inzet? Zet dan het betlevel op 1 en de coinvalue op 0,01. Het hoogste bedrag dat je per spin in kunt zetten is 100 euro per spin. Hiervoor zet je het betlevel op 10 en de coinvalue op 0,50. Je kunt nu een spin geven aan de rollen of de autoplay-functie inschakelen. Het grote voordeel van meespelen in de autoplay, is dat je vooraf aangeeft hoeveel keer je de rollen wilt laten spinnen. Minimaal kun je de rollen 10x rond laten gaan. Maximaal is dit aantal 1000. Je kunt tussentijds altijd stoppen. Ook kun je in de autoplay aangeven, onder de geavanceerde functies, of je de autoplay wilt beëindigen na een behaald verlies of behaalde winst.