Starburst

Starburst behoort tot de top beste video slots van dit moment. De video slot is onder andere populair, omdat het zo overzichtelijk en makkelijk te spelen is, maar natuurlijk vooral omdat er heel te winnen is bij dit spel. Je zult Starburst direct herkennen van klassieke gokkasten, wanneer je een gratis oefenspel start. Dit is de ideale manier om het spel beter te leren kennen, voordat je met geld gaat spelen.

Starburst Spelregels

De Starburst video slot bestaat uit 5 rollen en 3 rijen met 10 winlijnen. Je kunt extra veel winnen, doordat deze lijnen beide kanten op Gratis Starburst Spelenuitbetaald worden. Als je de inzetten hoger instelt bij het keuzemenu Level en de muntwaarde verhoogd bij Coin Value, zal je zien dat de winsten ook hoger uitvallen. Stel de ideale combinatie in en kijk hoeveel munten je binnenhaalt. Om het speelgemak nog meer te verhogen kun je ook kiezen voor Max Bet, de maximale inzet, en de Autoplay optie. Er worden 10 tot 1000 rondes automatisch achter elkaar gedraaid en dat aantal rondes stel je gewoon naar wens in. Zoals je kunt zien hangt bij Starburst niet alles van geluk af, want je kunt ook nog zelf instellingen aanpassen. Aan de hand van de Paytable zie je hoeveel de symbolen en winlijnen waard zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent. De extra spelonderdelen hebben misschien wat meer uitgebreide uitleg nodig.

Starburst Wilds

Starburst heeft extra speciale Wild symbolen. Als deze op rol 2, 3 of 4 verschijnen, activeren ze de Starburst Wild functie. Afhankelijk van waar de Wild terechtkomt, wordt rol 2, 3 of 4 dan helemaal bedekt met het Wild symbool. Het is ook mogelijk om alle drie de rollen tegelijk bedekt met Wilds te hebben. De Wilds zijn niet alleen voordelig, omdat ze andere symbolen vervangen voor de hoogst mogelijke winst combinaties: er wordt ook een Re-spin gestart. Er kunnen 1 tot 3 Re-spins achter elkaar draaien, terwijl de Wild symbolen blijven staan. Er wordt hierdoor nog meer winst mogelijk. Als je eenmaal doorhebt hoe de Wild symbolen en Re-spins werken, ben je helemaal voorbereid om te beginnen met spelen.