Winterberries

Game Review: WinterberriesWe zijn niet allemaal even groot fan van de koude wintermaanden. Maar in sommige gevallen mag er best een keer een uitzondering worden gemaakt. Want als je het Winterberries slot opent dan zul je al gauw genoeg worden getrakteerd op een schitterend decor. Dit slot van Yggdrasil beschikt over een fris winter thema, geheel voorzien van ijs en een noordelijke sfeer. Bij het opstarten van het Winterberries slot word je ook meteen verwelkomd met een vrolijk deuntje. De winter kan weliswaar ijskoud zijn, maar kan ook prachtige plaatjes opleveren.

Wat kun je verwachten?

De sfeer wordt ingevuld door rustgevende winters taferelen. Dus niets geen barre winteromstandigheden. In dit spel leren we vooral de schoonheid van de winter waarderen. Dat betekent in dit geval bergen, gletsjers, en een hoop dennebomen. Met een beetje (of heel veel) fantasie zou je de koele lucht al bijna kunnen voelen. Een speciale plek in het spel is weggelegd voor de ijsblokjes. Deze hangen aan de takken en beschikken elk over een bepaald nummer. Deze getallen geven de winlijnen aan. Voor de symbolen in het spel kan worden gezegd dat ze in lijn zijn met wat je van de winter zou verwachten. Dat betekent natuurlijk ook winterfruit dat beschikbaar is in alle kleuren. Zo zijn er zeven soorten winterfruit met elk een andere winst. Een bepaald soort winterfruit is wel heel veel waard; de gele bessen. Vijf gele bessen op een rij leiden tot een schitterend aantal van 500 munten. En dat is nog zonder multipliers of combinaties. Maak je dus op voor een mooie winter.

Hoe ziet Winterberries eruit?

Het Winterberries videoslot kent een opzet die te vergelijken is met veel andere videoslots. Dit slot beschikt namelijk over vijf rollen en drie rijen waar de symbolen weer over verdeeld zijn. Op de 25 verschillende winlijnen kunnen de combinaties worden gemaakt. Daarbij kan het spel naar eigen voorkeur worden ingesteld. Je kunt jouw inzet per losse spin aanpassen aan jouw wensen op dat moment. De muntwaarde kan namelijk worden bijgesteld tussen de 0.01 en de 2, waardoor de inzet flink uiteen kan lopen. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om mee te doen, want met 25 eurocent per draai kun je al op dit slot spelen. En daarbij vallen met een beetje geluk ook nog enorme prijzen te winnen. Zo kan de ijskoude winter dus ineens wel heel erg warm aanvoelen.