Wild Water

 

Speel Gratis Wild Water

Haal een gezellige zomerse sfeer in huis met deGratis Wild Water Spelen video slot Wild Water. Het thema van dit spel: surfen. Een ontspannen en gezellig spel, waardoor je helemaal in de surfstemming komt. De leuke animaties van surfers, het strand en zelfs haaien nodigen uit om te spelen. Surf de hoogste golven en behaal mooie winsten met deze leuke video slot.

Wild Water Spelregels

Bij Wild Water werken de rollen net een beetje anders dan bij ‘standaard’ video slots. Er is bij dit spel sprake van gestapelde symbolen, wat inhoudt dat symbolen meerdere posities op een rol tegelijk kunnen bedekken. Afhankelijk van waar een rol stopt, zie je symbolen volledig of maar gedeeltelijk. Eén symbool kan dus ook een hele rol bedekken. Er zijn in totaal 5 rollen waarop 20 winlijnen mogelijk zijn. Er zijn 10 inzetniveaus die je kunt instellen via het Niveau keuzemenu. Ook de Muntwaarde kun je naar keuze instellen met het betreffende keuzemenu. Bij de Max Bet zet je maximaal in op alle lijnen, waardoor je kans maakt op de hoogste winsten. Wil je niet steeds op draaien klikken, dan is de Autoplay optie ideaal. Er worden automatisch rondes gedraaid, waarvan je het aantal zelf invoert, en je kunt relaxt kijken wat je allemaal wint. In de Paytable staat precies aangegeven hoeveel je kunt winnen. Hier zie je ook de speciale symbolen die tijdens het draaien voorbij komen.

Surf Team en Surf’s Up Bonuswinsten

Er zijn twee aantrekkelijke Bonuswinsten die je kunt winnen tijdens het hoofdspel en tijdens gratis spins. De Surf Team Bonuswinst wordt geactiveerd wanneer je 5 verschillende surfersymbolen, als gestapelde symbolen van 3, op alle 5 de rollen hebt. Je huidige inzet wordt dan x200 uitbetaald. De Surf’s Up Bonuswinst kun je winnen met 5 gelijke surfersymbolen, als gestapelde symbolen van 3, op alle 5 de rollen. Je inzet wordt dan met x20 uitbetaald.

Wild Symbolen

De Wild symbolen kun je herkennen aan de haaien. Normaal wil je die als surfer natuurlijk niet tegenkomen, maar bij Wild Water is dit anders. De Wilds kunnen namelijk alle symbolen, behalve de Scatters, vervangen. Kom jij een haai tegen, dan maak je dus kans op de hoogste winst combinaties. Ook tijdens Free Spins komen Wilds voor, die dan over een hele rol uitklappen. Hoe je Free Spins behaalt, lees je hieronder.

Wild Symbolen

Wil jij graag profiteren van gratis spins, dan heb je 3 of meer Scatter symbolen nodig. Deze Scatters komen willekeurig tevoorschijn tijdens spins en jij kunt dan helemaal voor niets nog een keer draaien voor extra winsten. Ook in een gratis oefenspel maak je kans op Wilds, Scatters en bonussen, dus de gratis versie van Wild Water is zeker een aanrader.