Voodoo Vibes

Iedereen kent het wel, Voodoo maar niet veel weten precies wat deze zwarte ,magie allemaal inhoud. Deze Voodoo Vibes probeert een beeld te schetsen van de verschillende magische krachten van het Voodoo.

Spelregels Voodoo Vibes VideoSlot

Welkom bij Voodoo Vibes! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

Voodoo Vibes is een videofruitautomaat met 5 rollen, 25 lijnen, meerdere munten, wild-symbolen, scatter-symbolen, gratis bonusdraaien en een bonusspel.

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-4 munten inzetten, en dat voor maximaal 25 lijnen. De minimale inzet is één munt op één lijn. De maximale inzet is vier munten op alle 25 inzetlijnen (in totaal 100 munten).

Alleen de hoogste winst per regel wordt utibetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksonder op het videoscherm. De voodoo-man is een wild-symbool dat in plaats van elk ander symbool kan worden gebruikt om een winnende inzetlijn compleet te maken (met uitzondering van scatters en bonuswinsten).

De ratelslang is een scatter-symbool. Winsten met scatter-symbolen worden uitbetaald als de vermenigvuldiger (weergegeven in de paytable) keer de totale inzet (5 scatter-symbolen worden bijvoorbeeld uitbetaald als 500 keer de totale inzet). Daarnaast krijg je 10 gratis draaien.

Hoe Voodoo Vibes te spelen

Plaats een inzet door een inzetniveau te selecteren, wed op regels en muntwaarde.

Klik op INZETNIVEAU om te selecteren hoeveel munten per inzetregel in te zetten. Elke klik voegt een munt toe. Het huidige inzetniveau wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetregel op het scherm. Je kunt ook inzetlijnen selecteren door op de symbolen van de inzetlijnen aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnen wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNTWAARDE om te selecteren welke munt je wilt gebruiken. Elke klik verhoogt de muntwaarde naar de volgende beschikbare waarde. De huidige muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX. INZET.

Klik op om het spel te starten. De inzet wordt van je account afgeschreven. Als je op MAX. INZET klikt, beginnen de rollen automatisch te draaien. Als je wint, lichten de winnende inzetlijnen op. Het gewonnen bedrag wordt weergegeven in het spelpaneel onder in het spel. Het aantal gewonnen munten wordt weergegeven in het winstscherm rechts naast de spelknoppen.

Het gewonnen bedrag wordt automatisch op je account gestort en weergegeven op het spelpaneel en het winstscherm.

Voodoo Vibes Free spins

Als je gratis draaien wint, klik je op de knop START FREE SPINS om te gaan draaien. Het aantal resterende draaien wordt weergegeven en de gratis draaien worden automatisch gespeeld. Als er tijdens een gratis draai drie of meer scatter-symbolen worden weergegeven, worden de gewonnen draaien automatisch toegevoegd aan de lopende gratis draaien. Winst van gratis draaien wordt verdrievoudigd (dit geldt niet voor gratis draaien of bedragen die worden gewonnen in bonusspellen).

Bonusspellen Voodoo Vibes

Je kunt zien hoe het bonusscherm eruitziet door op de knop VOORBEELD BONUS rechts naast de spelknoppen te klikken.

3 of meer bonussymbolen op een inzetlijn activeren het bonusspel.

In het bonusspel moet je de bonussommen vinden die verborgen zijn in de poppen. Het bonusspel is afgelopen als je een lege pop selecteert. Selecteer TERUG NAAR SPEL om terug te keren naar het hoofdspel.

Spelinstellingen van Voodoo Vibes

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.
Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
Als bonusspel is gewonnen. Automatisch spelen stoppen als je een bonusspel hebt gewonnen.
Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.
Om specifieke voorwaarden voor automatisch spelen te verwijderen, verwijder je de selectie van het betreffende vakje of klik je op de knop Reset.

Ontdek nog meer gratis spellen bij Let’s Play!