The Wild Chase

Game Review: The Wild ChaseAl lang voor de uiteindelijke lancering van The Wild Chase werd aangekondigd dat dit slot speciaal zou zijn en de gamer op zijn wenken zou bedienen. En daar is geen woord aan gelogen. Als je de game start zal echter te zien zijn dat je te maken hebt met een vrij standaard design; 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Tot zover weinig bijzonders. Want zolang je geen winnende combinatie draait, blijft het spel tamelijk saai. Je voelt ‘m echter al aankomen, er is een maar. Op het moment dat je een winst draait, zal je namelijk merken waarom dit slot speciaal is. De symbolen blijven op hun plek staan en er volgt een extra free spin, zodat je kansen op nog grotere prijzen nog meer zal toenemen. Zo wordt het spel wel heel erg aantrekkelijk, zoals werd beloofd.

Op de vlucht

Je hebt in dit spel een diefstal gepleegd en bent ervandoor gegaan met waardevolle juwelen. The Wild Chase draait om de achtervolging die daarna plaatsvindt. Na een zorgvuldig uitgevoerde roofoverval is het de bedoeling om te ontsnappen en zoveel mogelijk van de buit te behouden. De tekenstijl is één van de eerste dingen die opvalt. Het lijkt wel een beetje op Grand Theft Auto (GTA). Voor de rest kan gemeld worden dat de symbolen en audio prima aansluiten bij de rest van het thema. Dat betekent diamantrovers, beeldschone vrouwen, veel geld, opvallende diamanten en heel veel andere juwelen. Draai je een winnende combinatie? Dan laat de muziek je dat op hele duidelijke wijze weten. Wel betekent dat je dan nog harder moet lopen, want je wordt voortdurend op de huid gezeten.

Hoe werkt het?

Dit slot van Quickspin heeft geen ingewikkelde functies en is op zich ook heel erg eenvoudig te spelen. We zijn dan ook niet anders gewend van Quickspin. Er zijn een vijftal rollen die elk over drie symbolen beschikken. Standaard speel je met 15 symbolen en 25 winlijnen, deze zijn niet aan te passen. Alle symbolen zijn speciaal voor de game ontwikkeld. Onderin het spel kun je de inzet aanpassen. De minimale bet is 25 cent. De maximale inzet bedraagt weer 100 euro per draai. Op welke symbolen je moet letten als je hebt ingezet? De diamantrovers. Die leveren namelijk het meest op en kunnen ook nog eens op verschillende manieren vallen. Als je eventjes zin hebt om achterover te leunen kun je de autoplay optie instellen. Met een beetje geluk kun je de prijzen dan binnenslepen. Maar zorg wel dat je uit de handen blijft van je achtervolgers.