Super Heroes

Game Review: Super HeroesSuper Heroes staat helemaal in het teken van superhelden uiteraard. Het gaat hier om een schitterende en originele productie van Yggdrasil die beschikt over een medium variantie. Omdat de Zweedse game producent geen DC Comics of Marvel licentie hebben is er maar een eigen reeks aan superhelden in het leven geroepen. Of dat gelukt is? Nou en of. Want Super Heroes is niet alleen een erg leuke productie, maar zit ook nog helemaal vol met flinke bonussen, verrassingen en free spins. Dat je tijdens de bonusfase ook nog eens flink geld kan winnen maakt het nog aangenamer.

Hoe werkt Super Heroes?

Op grafisch vlak is Super Heroes bijzonder hoogstaand: de verschillende superhelden zijn een genot om naar te kijken en alle kleuren en animaties zorgen ervoor dat jij jouw aandacht erbij houdt. Yggdrasil laat steeds vaker zien waartoe ze allemaal in staat zijn op grafisch gebied en Super Heroes is daar een treffend voorbeeld van. Het speelveld is opgebouwd uit een vijftal rollen en twintig vaste winlijnen. Inzetten kan tussen de 20 eurocent en 100 euro per draai. De uitbetalingen zijn wat magertjes te noemen; je moet namelijk de mini features of de gratis spins bonus binnenslepen om echt binnen te kunnen lopen.

De extra bonus features

Uiteraard moet jij jouw aandacht richten op de superhelden. Die laten hun gezicht zien bij de free spins om je hopelijk aan hoge prijzen te helpen. Hoe vaker dezelfde superheld je te hulp schiet, hoe meer die aan kracht wint en je aan hoge uitbetalingen kan helpen. De bonusrondes betalen dus op zich prima uit, ondanks het lage aantal free spins. Je kan daarbij de onderstaande Super Hero bonus features winnen:

  • Mirage: alle hoge symbolen worden bij de Mirage omgezet in credits.
  • Raven: deze beeldschone vrouw zorgt ervoor dat minimaal één en maximaal vier rollen volledig wild worden.
  • Hopper: de opvallende gele joker leverts minstens 2 en maximaal 5 extra wilds op.
  • Tesla: dit is de krachtpatser die tot 5 symbolen in hetzelfde symbool doet veranderen.
  • Trance: de geheimzinnige dame van het spel dat tussen de één en vier free spins oplevert.
  • Knox: zonder twijfel een graag geziene gast. Hij deelt namelijk multipliers uit die kunnen oplopen tot wel 5x.

Voor de liefhebbers van superhelden

Super Heroes is een uitstekende gokkast die zijn naam dubbel en dwars waar weet te maken. Het visuele gedeelte is van hoogstaand niveau en de bonus features zitten goed in elkaar. Ook erg leuk is dat elke superheld over eigen specifieke krachten beschikt, eigenlijk precies zoals elke superheld dat zou moeten hebben. Ben je liefhebber van superhelden? Dan kan dit spel je ongetwijfeld bekoren.