Spellcast

spellcastKastelen en tovernaars zijn hier het middenpunt van de slot. Niet alleen laat de tovernaar zien wat hij allemaal in huis heeft maar ook laat hij veel geld
rollen als je groot inzet.

Speel gelijk, druk op draaien en speel deze gratis video slot.

Spelregels Spellcast

Welkom bij Spellcast! Informatie over het spel en een beschrijving over hoe het wordt gespeeld, wordt hieronder gegeven.

is een video-slotmachine met 5 spoelen, 8 regels en voor meerdere munten met wilde en verspreidde symbolen en gratis bonusronden.

Bij elke spelronde kun je tussen verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt 1-4 munten per inzetlijnen inzetten en tot 20 regels. De minimum inzet is een munt per regel en de maximum inzet is vier munten voor elk van de 20 inzetlijnens, met een totaal van 80 munten.

Alleen de hoogste winst per regel wordt utibetaald. Combinaties winnen alleen als het eerste symbool op de rol uiterst links staat en alle symbolen elkaar opvolgen (met uitzondering van scatter-symbolen). Winnende combinaties van symbolen worden in de winsttabel weergegeven. Deze vind je linksonder in het videoscherm. De wizard is een wild symbool dat elk ander symbool kan vervangen om een winnende regel te voltooien. Winsten worden op inzetlijnens met wild symbolen verdubbeld. De kristallen bol is een scatter symbool. Winsten met scatter-symbolen betalen de vermenigvuldiger (in Uitbetalingen weergegeven * met de totaal inzet (bijv. 5 scatter–symbolen betalen 500* de totale inzet). Drie of meer zichtbare scatter symbolen worden overal willekeurig op de spoelen weergegeven en kunnen 15 gratis bonusronden als winst geven. Tijdens de bonusronden worden alle winsten verdrievoudigd.

Hoe speel je Spellcast

Plaats een inzet door een inzetniveau te selecteren, wed op regels en muntwaarde.

Klik op INZETNIVEAU om te selecteren hoeveel munten per inzetlijnen in te zetten. Elke klik voegt een munt toe. Het huidige inzetniveau wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op INZETLIJNEN om het aantal regels te selecteren waarop je wilt wedden. Elk klik voegt een regel aan de weddenschap toe en markeert de inzetlijnen op het scherm. Je kunt ook inzetlijnens selecteren door op de symbolen van de inzetlijnens aan de zijkant van het videoscherm te klikken. Het huidige aantal inzetlijnens wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Klik op MUNTWAARDE om te selecteren welke munt je wilt gebruiken. Elke klik verhoogt de muntwaarde naar de volgende beschikbare waarde. De huidige muntwaarde wordt in de display onder de spelknoppen weergegeven.

Je totale inzet in munten wordt in de Inzet-display weer gegeven, links van de spelknoppen en het totaalbedrag van de inzet wordt in het spelpaneel onderin het spel weergegeven. Om in een keer de hoogste inzet te plaatsen, klik je op MAX INZET.

Klik op om het spel te starten. Als je op MAX INZET klikt, beginnen de spoelen automatisch te draaien. Als je wint, worden de winnende inzetlijnens gemarkeerd en het gewonnen bedrag wordt in het spelpaneel, onder het spel weergegeven. Het aantal gewonnen munten wordt in het Win-display, rechts van de spelknoppen weergegeven. Winsten worden op inzetlijnens met wilde symbolen verdubbeld.

Free spins Spellcast

Als je gratis ronden wint, klik je op de knop Start free spins om de ronden te starten. Het aantal resterende ronden wordt weergegeven en de gratis ronden worden automatisch gespeeld. Als er drie of meer verspreidde symbolen op een gratis ronde worden weergegeven, worden de gewonnen ronden automatisch aan de lopende gratis ronden toegevoegd. Alle andere winsten tijdens de gratis ronden, worden verdrievoudigd.

Spelinstellingen Spellcast

Klik in het spelpaneel op de pictogram van de moersleutel. Selecteer in het menu Spelinstellingen de volgende opties om het spel in te schakelen:

Geluidseffecten. Schakelt geluidseffecten aan of uit, die tijdens gebeurtenissen worden gespeeld.
Omgevingsgeluid. Schakelt de soundtrack op de achtergrond aan of uit.
Automatisch spelen

Als Automatisch spelen wordt ingeschakeld, klik je in het spelpaneel op AUTO en selecteer je het aantal ronden die je automatisch wilt spelen. Als het aantal ronden is voltooid, stopt Automatisch spelen. Om Automatisch spelen te annuleren, klik je op STOP. Nadat de huidige spelronde is voltooid, stopt het automatisch spelen.

Selecteer de volgende geavanceerde instellingen voor gebruik bij Automatisch spelen:

Bij elke winst. Als je een ronde wint, stopt Automatisch spelen.
Als Free spins wordt gewonnen. Als de gratis ronden starten, stopt het automatisch spelen.
Als enkele winst wordt overschreden met. Als het bedrag dat je wint, het door jouw opgegeven bedrag overschrijdt, of er gelijk aan staat, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verhoogd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verhoogd, stopt het automatisch spelen.
Als contant geld wordt verlaagd met. Als het contant geld met het door jouw opgegeven bedrag wordt verlaagd, stopt het automatisch spelen.
Om specifieke condities voor automatisch spelen te verwijderen, schakel je de geschikte keuzevak uit.