Snow Wild and the 7 features

Game review: Snow wild and the 7 featuresSnow Wild and the 7 features is een video slot dat je niet snel zult vergeten, mede dankzij het thema. Zoals de titel al zegt zijn er 7 features. Die zijn allen te activeren met 1 bepaald symbool in drievoud. Stap het gezellige café binnen en ontdek jouw winkansen!

Sneeuwwitje versus Snow Wild

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje en de 7 dwergen nu niet? Menigeen is hiermee opgegroeid. Dit verhaal is nu in een modern jasje gestoken in de vorm van dit video slot. Sneeuwwitje zelf heeft ook een flinke transformatie ondergaan. Ze is veranderd van een echte dame naar een rock chick vol met tatoeages die door het leven gaat als Snow Wild. Het decor is ook tevens anders geworden. Het vindt niet plaats in het rustige bos, maar in een rumoerig café waar ruig uitziende mannen genieten van bier en muziek. En beslist een leuke twist: je kunt nu zelf het einde van dit sprookje bepalen door aan de rollen te gaan draaien. Wie weet win jij wel een magisch bedrag dat je in de 7e hemel brengt.

Winlijnen en features

De rollen liggen op een tafel in het café, omgeven door stoelen, boxen en elektrische gitaren. Het is de bedoeling om een combinatie te vormen met de symbolen die op de rollen aanwezig zijn. Je kunt winlijnen vormen, waarvan er 20 in het spel zijn, maar ook speciale features activeren. En die features leveren je veel extra kans op winst op. Bepaal eerst nog even je inzet voordat je start met spelen. Kies uit een inzet vanaf 20 eurocent. De maximale inzet is maar liefst 500 euro per spin.

Lucky Wheel

Met 3 Lucky Wheel symbolen op de rollen wordt de Lucky Wheel geactiveerd. Dat betekent dat de 8 hoofdpersonages tevoorschijn komen op een rad, terwijl een pijl rond zal draaien. Daar waar hij uit zal komen, zal de feature zijn die opgestart wordt. Snow Wild blaast 3 zoenen op de rollen om verschillende features te activeren. Komt de pijl bij Boozy terecht? Dan trakteert hij je op wilds. Deze wilds kunnen complete rollen vullen, en dat betekent extra grote kans op het maken van winlijnen. Goldy heeft ergens een emmer met gouden munten vandaan getoverd die hij graag uitdeelt. Hij schudt de emmer leeg boven de rollen. Het enige wat jij hoeft te doen is het geld te incasseren. Dozy is een dromer. Al snurkende blast hij symbolen rond om voor meer winst te zorgen. Datzelfde geldt ook voor Sneaky, maar hij doet dit door rollen met symbolen uit te zagen en er nieuwe symbolen voor in de plaats te leggen. Tickly is enorm verkouden. Zodra hij niest zorgt het ervoor dat de rollen opnieuw gaan spinnen. Flash zorgt met zijn gitaar voor het verdwijnen van symbolen om plek te maken voor meer winstgevende symbolen. Crazy doet dit ook, maar dan op een andere manier.

In een wereld waar video slots uit de grond lijken te schieten is dit beslist een vernieuwend thema dat de aandacht trekt en je gespeeld moet hebben.