Rise of the Vikings

Game review: Rise of the VikingsDe Vikingen bedwingen de woeste zee en zijn duidelijk strijdlustig. Stap aan boord van hun Vikingschip dat het decor vormt van dit spel. Ontdek niet alleen de prachtige vormgeving en special effects van Rise of the Vikings maar ook de vele features, zoals de Free Games en het Bonus spel.

Uitstraling van dit video slot

Zodra je dit slot van spelontwikkelaar Leander opent valt gelijk op hoeveel actie alleen al te beleven is in het intro. De soundtrack zit prachtig in elkaar en past perfect bij de uitstraling van Rise of the Vikings. Het spel zit vol 3D effecten. Het maken van een winlijn waarin Vikingen of wilds voorkomt is alleen al een traktatie om naar te kijken. Maar naast het maken van winlijnen, waarvan er 20 in het spel zijn, zijn er ook een heel aantal speciale features die een uitleg waard zijn.

Free Spins feature

Met 2 Free Games symbolen en 1 genummerd Free Spins scatter op rol 5 trigger je de Free Games feature. Het aantal gratis spins is afhankelijk van het nummer dat te zien is op de Free Spins Scatter. Je ontvangt het aantal van 5, 8 of 12. Maar voordat deze ronde begint dien je eerst een karakter te selecteren. Je kunt kiezen voor Hilde, Magnus, Ivar en Gunnar. Het gekozen karakter zal als extra wild op de rollen tevoorschijn komen. Het lijkt alsof het niet uitmaakt wie je kiest, maar dat is niet het geval. Kies je voor Hilde? Dan kies je voor een sticky wild. Dat betekent dat de wild ergens zal blijven plakken, terwijl de rest van de rollen verder spinnen. De wild van Magnus is wat heftiger. Hij zorgt voor het tot ontploffing brengen van de wild om tot nog meer wilds te komen. Ivar laat je graag kennismaken met de 14 raining wilds. Ook dat is beslist interessant. En als laatste is Gunnar die zich zal gedragen als een sliding wild, wat betekent dat de zichtbare wilds horizontaal een complete rij zullen vullen.

Nu is de ene optie waarschijnlijk aantrekkelijker dan de ander, maar wees je er ook van bewust dat elk van de karakters een uniek wapen draagt. Met dit wapen ontvang je multipliers over de winst, variërend van x2 tot x5. Kies je voor zoveel mogelijk zekerheid? Of waag je de gok om zoveel mogelijk winst uitgekeerd te krijgen? Aan jou de keus.

Bonusspel van Rise of the Vikings

Met het speciale bonus symbool win je een mystery prize. Wat dit precies is, dat is natuurlijk een verrassing. Er zijn munten, tot 12 gratis spins of een combinatie van beide te winnen. Dit symbool komt zowel in het basisspel als in de gratis spins feature voor.

Kortom, het is een interessant video slot, vol actie en veel mogelijkheden om winst te behalen.