Treasure Island

Game Review: Treasure IslandEr zullen maar weinig mensen zijn die niet van schatkisten houden. Voor al deze mensen is er goed nieuws. Maak je maar op voor heel veel moois. Treasure Island klinkt niet alleen als een paradijselijk eiland, maar ligt ook nog eens vol met schatten. En die moet jij weer zien te vinden. Maar let wel goed op tijdens het spelen. Dit eiland zit namelijk vol met valkuilen en je ontkomt ook niet aan verschillende andere gevaren. In Treasure Island ben je niet de enige die druk zoekt naar alle verborgen schatten. Zo liggen er piraten op de loer die er werkelijk alles aan zullen doen om jou voor te zijn. Bereid je dus maar voor op een intense zoektocht.

Een van de populairste Quickspin slots

Dit videoslot hoort met recht thuis tussen de andere populaire titels van Quickspin. Treasure Island is namelijk een online slot dat bol staat van de bonus features, maar dus ook over een flinke dosis spanning en avontuur beschikt. De bonussen komen naar voren door de gratis spins en de spannende zoektochten naar schatkisten. Deze bonussen, gecombineerd met de wilds, zorgen niet alleen voor een hele hoop vermaak, maar ook voor keiharde euro’s. Lukt het je om de schatten binnen te slepen, nog voordat de piraten hun slag weten te slaan? Dan word je rijkelijk beloond, tot maar liefst 50.000 euro bij een maximale inzet..

Ontdek de schatten van Treasure Island

Treasure Island is een videoslot dat gekenmerkt wordt door het piratenthema. Het thema is niet bepaald origineel, maar toch, het is er wel één dat elke keer weer scoort. Quickspin is er daarnaast goed in geslaagd om een unieke twist te geven aan een veelgebruikte thema. De graphics zien er meer dan goed uit en de schatten zijn rijkelijk aanwezig in dit spel. Met de spannende geluiden zit je continu op het puntje van je stoel. Want het gekraak van het schip van de piraten en alle geluiden die uit de jungle op je afkomen zorgen ervoor dat je voortdurend je aandacht erbij houdt. Laat de rollen maar draaien, zouden we haast willen zeggen. Let daarbij op de wilds en de gestapelde wilds. Deze wilds kunnen alle andere symbolen vervangen en zorgen weer voor flinke prijzen. En daar is het allemaal om te doen, of je je nu begeeft op een tropisch eiland of niet.