The Three Musketeers

Game review: The Three MusketeersUiteraard is The Three Musketeers een verwijzing naar het wereldberoemde verhaal dat ooit werd geschreven door de Franse schrijver Alexandre Dumas. In dat inmiddels eeuwenoude verhaal hebben drie zwaardvechters de rol van de drie musketiers. In het spel, dat ontwikkeld werd door Quickspin, is dat eveneens het geval met Porthos, Athos en Aramis die op de rollen verschijnen. Deze symbolen bestaan weer uit een veld van drie rijen symbolen. Dankzij dit kenmerk kan een enkel symbool de complete rol bedekken. En als dat gebeurt, dan staan je mooie prijzen te wachten.

The Three musketeers

Natuurlijk verschijnen de drie musketiers zelf ook op de rollen. Het is in dit spel namelijk allemaal te doen om Porthos, Athos en Aramis. En deze charmante heren zijn nogal vrijgevig. Zo leveren ze al een prijs op bij een combinatie van slechts twee van de drie musketiers. Verder hebben deze symbolen nog een bijzondere eigenschap. Ze kunnen namelijk elk een gehele rol van drie rijen innemen. Daarmee kunnen dus forse prijzen worden binnengesleept. De verschillende musketiers in het spel kunnen natuurlijk ook gezamenlijk voor een mooie prijs zorgen.

Jester wildsymbolen

Hoewel de titel anders doet vermoeden zijn er in het originele verhaal uit 1844 eigenlijk vier in plaats van drie musketiers. De vierde musketier, D’Artagnan, is misschien nog wel de meest bekende van de groep. Nu komt D’Artagnan niet terug in dit spel, maar is er wel voor een toepasselijke joker symbool gezorgd. Die staat ook wel bekend als de jester wild. Met deze wild kunnen ook andere symbolen worden vervangen. Wanneer deze jester wild een volledige rol bedekt, dan zal het gewonnen bedrag ook nog eens met een multiplier worden vermenigvuldigd. Bij een volledig bedekte rol zal dat gaan om een multiplier van 1x tot 3x.

Het symbool van het zwaard

De scatter gratis spins die kunnen worden verdiend uiten zich in de vorm van een opvallend zwaard. Drie of meer van deze symbolen activeren de vrijwel altijd winstgevende gratis spins. Met het nudging symbols feature worden ze echter nog aantrekkelijker voor de speler. Dankzij deze functie verschuiven de symbolen nog nadat het lijkt alsof ze tot stilstand zijn gekomen. Dit is erg gunstig om een rol met een wild symbool te bedekken en zo prijzen met een multiplier te winnen. Verder kunnen er tijdens deze fase combinaties worden gemaakt met meerdere musketier symbolen tegelijk. Oftewel; één voor allen en allen voor één!