Wild North

Win grote pijzen in het koude bos van Wild North!Wild North is zonder twijfel een spel voor de dierenliefhebbers. Het spel van Play ‘N Go staat helemaal in het teken van wild dieren in het koude noorden. Het thema zie je duidelijk terug in de visuele elementen van Wild North. De achtergrond is een prachtig berglandschap vol met besneeuwde bomen. Je ziet zelfs de sneeuw naar beneden vallen. Dit spel is een prachtige combinatie van speelgemak en technische hoogstandjes. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking, waardoor het geheel natuurlijk overkomt.

Het spel telt 3 rijen met 5 verschillende rollen. Het is een standaard spel met 40 vaste winlijnen. Het spel kent echter 7 bonusfeatures in de vorm van een rad van fortuin. Dit zijn de grote blikvangers van dit spel. De minimuminzet per draai is 20 cent, de maximale inzet heeft een grens van €20,-. Wild North heeft een RTP van 96,55%.

Spelregels Wild North

Wildsymbool – De lynx is het wildsymbool in Wild North. Hij vervangt alle symbolen behalve het scattersymbool. Je inzet wordt vergroot met 12.5x als er 5 wildsymbolen verschijnen op een actieve winlijn.

Scattersymbool – Het noorderlicht is het scattersymbool in dit spel. Spelers hebben drie keer het scattersymbool nodig om in aanmerking te komen voor de bonusfeatures. Het noorderlicht moet verschijnen op rol 1, rol 3 en rol 5. Een rad van fortuin bepaalt welke bonusronde je gaat spelen. Wild North kent 7 verschillende bonusrondes, deze rondes worden willekeurig gekozen.

De bonusfeatures zijn natuurlijk de belangrijkste redenen om dit spel te spelen. Deze features zorgen voor variatie in de gameplay. De vaart blijft er goed in zitten. Een rad van fortuin vol dieren bepaalt welke bonus je activeert.

The Great Wilderness – Dit is de meeste interessante bonus die je kan krijgen. De speler wint 3 free spins. Daarnaast verschijnen er op rol 2 tot en met rol 5 megasymbolen. Deze symbolen zijn 4 rollen bij 4 rijen groot.

Wild Lynx – Je krijgt 3 free spins die je direct kan gebruiken. Tijdens Wild Lynx is het mogelijk dat 1 of 2 rollen volledig gevuld zijn met wildsymbolen. Zo kan je gemakkelijk winnende combinaties maken met de andere symbolen.

Running Reindeer – Je krijgt 1 free spin waarbij het rendier de hoofdrol speelt. De rollen worden gevuld met een stapel rendiersymbolen. De kans op een winnende combinatie met de rendieren wordt aanzienlijk groter. Daarnaast heb je willekeurig de kans om nog een free spin te krijgen. De rendieren op het scherm blijven dan vastzitten zodat je nog meer kans hebt op een mooie prijs.

Savage Bear – Je krijgt 1 free spin. Er wordt een vermenigvuldiger toegepast op alle winsten. Deze vermenigvuldiger is minimaal 5x en maximaal 30x. Dit is duidelijk een alles-of-niets bonus.

Wolf Pack – Spelers krijgen eerst 1 free spin waarbij 3 wolfsymbolen verschijnen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om meer free spins te verdienen. De oude wolfsymbolen worden sticky en blijven vastzitten op de rollen zolang er nieuwe wolfsymbolen bijkomen. Deze ronde kan lang doorgaan met kans op een fortuin.

Eyes of the Owl – Je krijgt 1 free spin met 2 mega uilsymbolen op de rollen. De uilsymbolen zijn 2 rijen bij 2 rollen groot. Het uilsymbool functioneert tijdens de free spins ook als een wildsymbool. Daarnaast kun je free spins ontvangen door winnende combinaties met een uilsymbool te maken. De uisymbolen worden dan ook sticky.

Wild North Explorer – Bij deze bonusronde heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je wilt winnen. Dit mag een geldprijs zijn maar ook een bonusronde. Het pick-and-clicksysteem geeft zelfs de mogelijkheid om ze allebei tegelijk te winnen. Pas wel op voor de “X”. De bonusronde is dan direct beëindigd.