Sea Hunter

Stap in de duikboot en vind verborgen schatten in Sea Hunter!Ben jij wel eens op een duikboot geweest? Play ‘N Go geeft je nu de kans om kapitein te worden van je eigen duikboot in Sea Hunter. Je vaart diep in de donkere oceaan op zoek naar prachtige schatten. Hier kom je vredelievende zeedieren tegen. Deze zeedieren zien er fraai uit met veel kleuren. Zo is de clownvis zo schattig dat je hem mee naar huis wilt nemen. Het spel speelt zicht af op een mooie blauwe achtergrond, diep in de zee. Je duikboot is daarnaast ook een soort gevechtsvoertuig. Je kunt je kanon gebruiken om meer bonussen te pakken. Dit maakt het een erg vermakelijk spel.

Sea Hunter is een gemakkelijk spel met 3 rijen en 3 verschillende rollen. Er zijn 5 vaste winlijnen in het spel. Dit maakt Sea Hunter een simpel spel om mee te beginnen. Desondanks heeft Sea Hunter genoeg leuke, progressieve bonusfeatures. Je hebt dus meer kans op een prachtige prijs als je langer blijft spelen. Je kan Sea Hunter al spelen vanaf 1 cent per lijn. De maximale inzet is €20,- per lijn. Het totaal komt dan op €100,- per draai. De minimuminzet maakt Sea Hunter erg interessant voor mensen die klein willen beginnen. De RTP van Sea Hunter is 96.94%.

Spelregels Sea Hunter

Wildsymbool – Naast een bonte verzameling zeebeesten vind je ook een zeemijn in het diepe water. De zeemijn in dit spel is het wildsymbool. Dit symbool kan letterlijk elk symbool vervangen in het spel. Sea Hunter heeft namelijk geen scattersymbool welke zorgt voor een speciale bonusronde. Drie zeemijnen op een actieve lijn zorgen voor een winstexplosie. Je ontvangt dan namelijk 37.5x je inzet terug op de teller.

Orkasymbolen – In totaal heeft Sea Hunter 8 verschillende symbolen. Dit zijn de dieren die leven in de oceaan. De orka ziet er het best uit en daar zit natuurlijk een reden achter. Haar krachtige verschijning zorgt voor een interessante uitbetaling. Drie orka’s op een actieve winlijn levert de speler 22,5x de inzet op. Orka’s zijn dus altijd een goed teken.

Ondanks dat Sea Hunter geen bonusronde heeft, komt het spel wel met een aantal extra bonuselementen. Elke winnende combinatie zorgt dat het kanon aan de zijkant wordt opgeladen. Meerdere combinaties achter elkaar zorgen ervoor dat dit een stuk sneller gaat. Als het kanon aan de zijkant is opgeladen schiet hij de bonusfeature op je af.

De bonus features zijn als volgt:

Growth Gun – Na 2 opeenvolgende winnende spins heb je recht op de Growth Gun. Een willekeurig symbool krijgt een upgrade naar een symbool dat meer waard is.

Sticky Shot – Spelers hebben de mogelijkheid om de Sticky Shot vrij te spelen als zij 4 opeenvolgende winnende spins hebben gehad. Het kanon kiest één symbool uit en zorgt ervoor dat hij blijft vastzitten. Hij wordt dus sticky. Je krijgt dan één free spin die je direct kunt gebruiken en waarbij dat sticky symbool blijft zitten.

Wild Warhead – Deze gevaarlijke bonus is beschikbaar als je 5 opeenvolgende wins hebt gezien op je rollen. Je krijgt dan een Wild Warhead die je meteen kunt afschieten. Het kanon schiet 1 tot 3 extra wildsymbolen op het scherm. Dit is zeker interessant als je bedenkt dat er maar 3 rollen en 3 rijen zijn, zo heb je dus meer kans om een wildsymbool te draaien.

Multiply Mortar – Deze bonusfunctie zorgt ervoor dat je echt prijzen gaat pakken. Multiply Mortar is pas beschikbaar vanaf 6 opeenvolgende winnende spins. De speler ontvangt een vermenigvuldiger over de laatste draai. Dit getal kan oplopen tot 15x.

Het is belangrijk om te weten dat de bonusfeatures geen free spins zijn. Dit betekent dat je bij elke spin gewoon een bedrag betaalt. Maar laat dat het plezier niet bederven, Sea Hunter is alsnog een hartstikke lucratief spel!