Mermaid’s Diamond

Vind een fortuin op de bodem van de oceaan in Mermaid's Diamond!De oceaan is het inspiratiebron voor dit geweldig spel. Play ‘N Go heeft goed gekeken naar de oceaan want Mermaid’s Diamond speelt zich volledig af in het water. Duik naar de bodem waar zeemeerminnen, inktvissen, schelpen en nog meer waterwezen genieten van het leven. Want er is meer leven in de oceaan dan waar wij vanaf weten en het is erg interessant om erover te leren. In de wonderlijke wereld vol schatten zit een zeemeermin met rood haar op je te wachten. Zij weet precies waar deze schatten liggen en laat de locatie met liefde aan je zien. Zij ziet je graag winnen!

Het valt meteen op dat Mermaid’s Diamond een spel is met 5 rollen en variabele rijen. De layout van de 5 rollen zijn 3-4-5-4-3 rijen. Je krijgt dus letterlijk een diamant van de zeemeermin. Er zijn geen vaste winlijnen en de winnende combinaties tellen van links naar rechts en van rechts naar links. Spelers krijgen wel 720 manieren om te winnen en kunnen goed gebruik maken van veel wilds en free spins. Het spel heeft een minimale inzet van 20 cent en een maximale inzet van 100 euro. Mermaid’s Diamond telt een RTP van 96.5%.

Spelregels Mermaid’s Diamond

Wildsymbool – Onze prachtige, roodachtige vriendin is natuurlijk het wildsymbool in Mermaid’s Diamond. Zij vervangt alle andere symbolen om winnende combinaties te maken. De enige uitzondering onder het wateroppervlak is het scattersymbool. Het is niet mogelijk om substituut te staan voor dit symbool. Het wildsymbool is ook erg belangrijk voor een bonus. Zij kan random de Trident Wild Feature activeren

Scattersymbool – Het scattersymbool is een schatkist op de bodem van de zee. Dit symbool kan twee verschillende bonusfuncties activeren. Bij 4 scattersymbolen wordt er automatisch de Divine Intervention Feature geactiveerd. Bij 5 scattersymbolen komen spelers in het bonusspel Free Spins Feature.

Trident Wilds Feature – Trident Wilds Feature is een random functie die na elke draai geactiveerd kan worden door een wildsymbool. De bonusfunctie voegt een willekeurig aantal wildsymbolen toe aan 1 rollen. Dit zorgt ervoor dat de speler een grotere kans hebt om winnende combinaties te maken.

Divine Intervention Feature –  De Divine Intervention Feature wordt geactiveerd als er 4 scattersymbolen zijn maar je geen winnende combinatie hebt op het scherm. Dit zorgt ervoor dat de bonus niet altijd komt als je het wel verwacht. Op dit moment komt Poseidon zelf je helpen bij je zoektocht naar geluk. Hij zorgt ervoor dat er op een rol een vijfde scattersymbool verschijnt. Op dit moment heb je dus 5 scattersymbolen en kom je direct terecht in de Free Spins Feature. Een geweldig manier om alsnog free spins te verdienen.

Free Spins Feature – De Free Spins Feature wordt automatisch geactiveerd op het moment dat je 5 scattersymbolen op het scherm hebt. Je kunt dus soms hulp van Poseidon’s Divine Intervention krijgen om alsnog de free spins te bemachtigen. Er begint een kleine minigame nadat je 5 scattersymbolen hebt bemachtigd. Hier kies je 1 van de vijf verschillende schatkisten op het scherm. De schatkist geeft aan hoeveel free spins je hebt gekregen van de oceaan. In deze schatkisten zitten 10, 15 of 25 free spins.
Dit is echter niet de enige manier om free spins te krijgen. Tijdens de bonusronde is het mogelijk om 3, 4 of 5 scattersymbolen te draaien. Spelers krijgen dan automatisch 10, 15 of 25 free spins. Er is geen limiet aan het aantal free spins tijdens de Free Spins Feature. Je spaart diamanten voor de prachtige zeemeermin. Iedere keer dat je 5 diamanten hebt verzameld wordt minstens 1 rol volledig gevuld met wildsymbolen.  De zeemeermin komt groot in beeld en gaat samen met jou op zoek naar winnende combinaties.