Imperial Opera

Reis je mee naar de muzikale wereld van Azië. Play ‘N Go neemt je mee naar de Chinese Oudheid in Imperial Opera. Je ervaart de magie van de oude Aziatische opera tot in detail. De inheemse theaterkunst wordt omgetoverd tot een spektakel. Al is de opera op zich natuurlijk al een spektakel. Geniet van de muziek en laat je wegvoeren.

Samen met de hoofdpersonen van de opera ga je op zoek naar grote winsten. De muziek van Imperial Opera kan je alleen maar geweldig te noemen, je verwacht natuurlijk ook niets anders van een opera.

Imperial Opera heeft 5 rollen met 3 verschillende rijen. Het aantal winlijnen staat vast op 20. De symbolen zijn een combinatie van de hoofdpersonen en kaartsymbolen.  Je speelt met een vast bedrag per draai. De minimum inzet is 20 cent per draai en de maximale inzet mag oplopen tot 100 euro per draai. De RTP voor Imperial Opera is 96.5%.

Spelregels Imperial Opera

Wildsymbool – De hoofdrolspeler van de Aziatisch opera is de Geisha. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de Geisha is gekozen als wildsymbool. Zij vervangt zoals gewoonlijk de overige symbolen op het scherm behalve het scattersymbool. De Geisha levert 25x de totale inzet bij 5 wildsymbolen op een winlijn.

Scattersymbool – Een grote, gouden gong is het scattersymbool in Imperial Opera. Dit scattersymbool is erg bijzonder door de grootte van het symbool. Hij is namelijk 3 rijen bij 3 rollen groot. Er staat heel groot free spins op de gong dus je weet direct hoe laat het is. Het scattersymbool activeert de Free Spins Feature. Het scattersymbool kan alleen komen tijdens de Harmony Feature of tijdens de Free Spins Feature.

Megasymbolen – Naast de scattersymbolen worden er willekeurig nog meer megasymbolen geactiveerd. De protagonisten van de eeuwenoude kunst komen extra groot op 2 of 3 rollen. Dit zijn de meest waardevolle symbolen in het spel dus tel uit je winst.

Crescendo Feature – In een echte opera betekent Crescendo dat de muziek stevig aanzwelt. Er gaat iets spannends gebeuren. In Imperial Opera is dit ook het geval. Willekeurig worden 1 of 2 rollen gekozen voor groot geluk. Deze rollen worden namelijk volledig gevuld met wildsymbolen.

Harmony Feature – Een opera werkt alleen als er ook een bepaalde harmonie te vinden is. Dit geldt ook voor de Harmony Feature. De willekeurige bonus koppelt 2 of 3 rijen aan elkaar vast. Zij draaien tegelijk rond en hebben dus ook alle 3 dezelfde symbolen. Je hebt dus gegarandeerd een winnende combinatie door de gesynchroniseerde bonus.

Showcase Feature – Deze extra bonus zorgt ervoor dat je bij iedere drie winnende combinaties extra veel winst krijgt. De combinaties krijgen een extra boost waardoor zij nog meer waard zijn. Je inzet wordt dus nog belangrijker. Als resultaat van deze ronde wordt er een volledige rol met dezelfde symbolen toegevoegd aan je spel. Deze rol wordt willekeurig gekozen door het spel.

Free Spins Feature – Heb je een scattersymbool gedraaid? Dan kom je direct in de Free Spins feature terecht. Deze bonusfunctie zorgt ervoor dat je nog meer kans maakt op prijzen. Je krijgt 10 free spins van het spel. Daarnaast is de Harmony Feature geactiveerd bij elke free spin. Imperial Opera heeft ervoor gekozen om deze functie te plaatsen op de 3 middelste rollen zodat het spel nu nog interessanter geworden is. De kans op een megasymbool van 3×3 wordt een stuk groter door dit systeem. Daarnaast wordt de kans op een scattersymbool ook veel groter. De Free Spins Feature wordt gewoon opnieuw geactiveerd met 10 extra free spins. Je kunt dus gewoon de overige free spins gebruiken. De Free Spins Feature kan zo vaak mogelijk geactiveerd worden.