Hugo

Red samen met Hugo zijn vrouw en pak een fortuin in Play 'N Go's Hugo!Ken jij Hugo nog? Play ‘N Go heeft de populaire trol nieuw leven gegeven in haar nieuwe spel. Hugo was een geliefd televisie- en videogamepersonage uit van de jaren ’90. Hij was voornamelijk erg bekend in Scandinavië, het personage is namelijk ontstaan in Denemarken. Het verhaal van Hugo gaat over een trol die zijn vrouw moeten redden van de heks Afskylia. Dit is verschrikkelijk want Hugo is een vriendelijke trol. Hij tovert bij iedereen in de sprookjeswereld een glimlach op het gezicht. Tijdens het spel neemt de vrolijke trol af en toe zelfs de tijd om tegen je te spreken. Kun je samen met Hugo zijn vrouw redden van deze gevaarlijke heks? Je kan er veel prijzen mee verdienen.

Hugo heeft 5 doorzichtige rollen met 3 verschillende rijen. Het spel kent 10 winlijnen die lopen van links naar rechts. Er zijn 15 verschillende symbolen toegevoegd zodat je genoeg kans hebt om te winnen. De minimale inzet voor dit spel is 1 cent. De maximale inzet in dit spel is €2. De RTP van Hugo is 96.4%.

Spelregels Hugo

Wildsymbool – Hugo is het wildsymbool in zijn eigen spel. Dit bijzondere wildsymbool heeft een dubbele functie. Het wildsymbool kun je gebruiken als vervanger voor een ander symbool, met uitzondering van het scattersymbool en het bonussymbool. Elke winst die je pakt met een wildsymbool wordt verdubbeld. Daarnaast kan het symbool zelf ook een aantal prijzen pakken. Daarvoor heb je minimaal 2 symbolen nodig op de winlijn. 5 wildsymbolen op één winlijn leveren 2.000 munten op.

Scattersymbool– De gevaarlijke heks Afskylia is het scattersymbool in dit spel. Je hebt maar 2 scattersymbolen nodig om een prijs te ontvangen. Vanaf 3 scattersymbolen worden er extra free spins toegevoegd aan het spel. Je komt automatisch in de Free Spins Feature. Deze symbolen mogen overal op de rollen staan.

Bonussymbool – Play ‘N Go’s Hugo heeft ook een eigen bonussymbool. Dit is een schatkist vol met gouden munten. Dit bonussymbool is alleen beschikbaar op rol 1, 3 en rol 5.  Bij 3 bonussymbolen kom je automatisch in de Treasure Chests Bonus.

Treasure Chests Bonus – Dit is een interactieve bonusronde waar je zeker gelukkig van kan worden. Bij 3 bonussymbolen neemt Hugo je mee naar een grot vol prijzen. De speler krijgt de mogelijkheid om tussen 4 deuren te kiezen. Achter elke deur zit een aantal extra munten. Bij de tweede keer heb je nog maar de keuze tussen 3 deuren en bij de laatste keer heb je de keuze tussen 2 deuren. Achter de laatste deur zitten twee schatkisten met nog meer prijzen. Pas wel op voor Don de krokodil. Hij bewaakt de deuren goed zodat niemand uit zijn goudmijn kan stelen. Kom je hem tegen nadat je een deur hebt geopend? Dan stuurt hij je weer terug in het basisspel. Je kunt tot 500x je totale inzet terugwinnen.

Free Spins Feature – De meeste spannende bonusronde in Hugo is de Free Spins Bonus. Hugo’s vrouw Hugoline zorgt direct voor een prijs en wordt gestapeld toegevoegd aan het bonusspel. Dit feit is erg belangrijk omdat je zelf kunt kiezen hoeveel free spins je krijgt. Bij 5 free spins geeft Hugoline 3x je inzet, bij 10 free spins geeft Hugoline 2x je inzet en bij 15 free spins krijg je 1x je inzet als je Hugoline draait. De kans op de vrouw van Hugo is extra groot omdat ze gestapeld tevoorschijn komt. Bedenk van tevoren goed welke optie je kiest. Tijdens de free spins is het mogelijk dat je nogmaals 3 scattersymbolen draait op de rollen. De Free Spins Feature wordt opnieuw geactiveerd. Het is dus mogelijk om tientallen free spins te krijgen.

Lees hier onze review over de opvolger van dit spel: Hugo 2.