Hugo 2

Hugo is weer terug in een nieuw spel. Het spel Hugo was zo’n groot succes dat een nieuw spel een logisch gevolg was. Play ‘N Go brengt het populaire figuurtje uit Denemarken weer terug in Hugo 2. Het spel is mooi getekend en verrassend goed geanimeerd. Hugo 2 heeft dit keer een spoorlijn richting een berg op de achtergrond. Het spel speelt zich namelijk af rondom een goudmijn in een heuvelachtig bos. De goudmijn kennen wij natuurlijk nog wel uit het vorige deel. Dit keer heeft de heks Afsyklia Hugo’s schat gestolen. Help je Hugo met het vinden van zijn schat? Hij wil graag de prijs met je delen.

Net als zijn voorganger telt het spel 5 verschillende rollen met 3 rijen. Het spel heeft 10 winlijnen. De minimuminzet is 10 cent per draai en de maximale inzet is €100,-. Het spel heeft een RTP van 96%.

Spelregels Hugo 2

Wildsymbool – De vrolijke trol is opnieuw het wildsymbool in zijn eigen game. Het wildsymbool heeft de mogelijkheid om alle symbolen te vervangen behalve het scattersymbool. Dit zorgt ervoor dat de kans op een winnende combinatie een stuk groter wordt. Het wildsymbool is ook het symbool met de hoogste waarde in Hugo 2. 5 wildsymbolen op één winlijn staan garant voor 75x je inzet.

Afsyklia Scattersymbool – De heks Afsyklia heeft niet alleen de schat gestolen van Hugo. De heks heeft opnieuw de plek van het scattersymbool overgenomen. Bij 3 of meer scattersymbolen wordt de Skull Cavern Feature geactiveerd.

Bever scattersymbool – Gelukkig is de heks niet alleen het scattersymbool. Hugo 2 maakt namelijk gebruik van twee verschillende scattersymbolen.  Deze bever kan alleen maar op rol 1, rol 3 en rol 5 verschijnen. 3 beversymbolen activeren automatisch de Troll Race Free Spin Feature. Daarnaast kan hij ook willekeurig de Beaver Cleaver Feature oproepen.

Troll Race Free Spin Feature – 3 beversymbolen op rol 1, 3 en 5 zorgen ervoor dat de speler automatisch 10 free spins krijgt. Het is de bedoeling om munten te verzamelen in deze ronde. Bij elke vier munten die je verzamelt krijg je 4 keer een vermenigvuldiger van 2x. Deze multipliers komen random bij 3 verschillende symbolen te staan. Je winst kan maximaal tot 8x de inzet uitlopen.
Tijdens de free spins verzamel je ook zakken vol met geld. Deze geldzakken zorgen voor extra wildsymbolen. Per 4 geldzakken krijg je 4 extra wildsymbolen op je scherm. Deze geldzakken worden random toegevoegd aan het spel. Aan het einde van de free spins ga je terug naar het basisspel of wordt de Beaver Cleaver Feature geactiveerd.

Beaver Cleaver –  Dit is een bonusfunctie die geactiveerd kan worden door het beversymbool tijdens de Troll Race. Aan het einde van de free spins kunnen er twee dingen gebeuren; Hugo wordt platgereden door een mijntrein of er kan een bever langskomen om hem te helpen. De speler krijgt dan 5 extra spins. Dit kan maximaal twee keer gebeuren met een totaal van 20 spins. Als de bever een derde keer komt helpen, start er een nieuwe bonusronde: de Skull Cavern Feature.

Skull Cavern – De bonusronde kan geactiveerd worden door 3 Afsyklia scattersymbolen of door drie keer de bever te krijgen tijdens de Beaver Cleaver ronde. Hugo komt in een ondergrondse grot terecht met wankelende rotsblokken. Je moet Hugo helpen dit gevaarlijk pad te overleven en een weg te banen boven het ravijn. Bij elke stap krijg je een leuke geldprijs terwijl je op zoek gaat naar je schatkist. Pas wel op dat er niets bovenop je valt of dat er een zwerm vleermuizen voorbijvliegt. Je valt naar beneden en raakt een leven kwijt. Standaard heb je één leven. Elke keer als je 4 of 5 heksen draait krijg je 2 of 3 extra levens. Kies aan het einde de juiste sleutel voor de grootste prijs.