Aztec Warrior Princess

Zit archeologie in je bloed? Dan heeft Play ‘N Go het ideale spel voor jou. Ga mee op reis naar een beroemde Zuid-Amerikaanse tombe en ga mee op de zoektocht naar Eldorado. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat want Aztec Warrior Princess zit vol spanning en sensatie. Je bent constant bezig in de wildernis te overleven. Maar dit lukt je vast als geen ander. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een grote portie lef. De prachtige jungle is visueel zeer aantrekkelijk gemaakt; zo lopen er soms kleine insecten over het scherm zodat je scherp blijft. Het gevaar zit overal!

Aztec Warrior Princess heeft 5 rollen met 3 rijen. In totaal heeft het spel 20 vaste winlijnen. De symbolen zijn erg duidelijk. Normale symbolen zijn van steen terwijl de speciale symbolen kleurrijk en elegant overkomen. De minimale inzet is 1 cent per munt terwijl de maximale inzet 25 cent per munt is. Per draai kan de speler maximaal 100 munten gebruiken, de maximale inzet is dus €25,-.  Het spel heeft een RTP van 96.69%.

Spelregels Aztec Warrior Princess

Wildsymbool – Het Azteekse goud is het wildsymbool in Aztec Warrior Princess. Het is een soort goud, Azteeks masker. Het wildsymbool vervangt alle symbolen op de rollen behalve het scattersymbool. Dit symbool is ook goed voor de hoogste uitbetaling op een actieve winlijn. Vijf wildsymbolen zorgen namelijk voor een uitbetaling van 5.000 munten.

Scattersymbool – Aztec Warrior Princess maakt gebruik van wel twee verschillende scattersymbolen. Het eerste scattersymbool is niemand minder dan de prinses zelf. Ze ziet er grafisch prima uit door het mooie artwork in het spel. De Free Spins Feature begint automatisch bij 3 of meer scattersymbolen.  Je krijgt dan minimaal 15 free spins.  Daarnaast krijg je ook nog eens 500 munten extra.
Het tweede scattersymbool staat in het teken van schedels. Net als de Aztec Warrior Princess ziet dit scattersymbool er ook erg goed uit. Het is duidelijk dat Play ‘N Go veel aandacht heeft besteed aan deze symbolen. 3 schedels met gloeiende oogkassen zorgen ervoor dat het bonusspel begint. De Skull Bones Game begint dan meteen met veel kans op een prijs.

Free Spins Feature – De Free spins Feature wordt geactiveerd op het moment dat de speler 3 of meer scattersymbolen van de Azteekse prinses draait op de rollen. Afhankelijk van het aantal scattersymbolen ontvang je een specifiek aantal free spins. Bij 3, 4 of 5 scattersymbolen ontvang je 15, 20 of zelfs 25 free spins. Je geluk houdt niet direct op bij deze free spins. De prinses wordt tijdens deze free spins een wildsymbool. Zij vervangt dus ook alle symbolen behalve het schedelsymbool. Dit is een geweldige manier om nog meer winnende combinaties te maken.

Skull Bones Game – De bonusfeature staat geheel in het teken van de schedels met de gloeiende oogkassen. Dit is niet verrassend want deze oogkassen zitten vanaf het begin al gevuld met waardevolle diamanten. Bij 3 of meer schedelscattersymbolen begint de lucratieve Skull Bonus Game. Je gaat eindelijk de tempel in. Hier heb je telkens de keuze uit vier verschillende schedels. Deze schedels zijn volledig grijs en lijken allemaal op elkaar. Je mag drie keer een schedel kiezen en deze schedels worden apart gehouden. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk dezelfde diamanten in de ogen van de schedels te halen. Platinum is het meest waardevol, daarna komt goud, zilver en brons. Het maakt echter niet uit als je drie verschillende schedels hebt, je krijgt alsnog een bonus. In dit geval krijg je sowieso 5x je inzet uitbetaald. Skull Bones Game kan echter maximaal 1.000x je inzet terugbetalen na 3 schedels. Dit maakt het spel erg interessant.