Pirates Gold

Welkom bij Pirate’s Gold! Een erg gewilde slot met vijf winlijnen die veel geld kunnen geven. Speel deze conventionele slot en geniet van ales wat het te bieden heeft. Naats een basis spel heeft deze slot een geweldig bonus spel die zeker een te raden is voor iedereen. Hieronder vindt je informatie over het spel en de speelwijze.

Pirates Gold Spelregels

Pirates GoldPirate’s Gold is een fruitautomaat met 5 rollen, 9 lijnen en twee bonusspellen.

Je kunt tijdens elke spelronde (draai) op maximaal negen lijnen van de fruitautomaat inzetten. De minimale inzet is één munt op één inzetlijn. De maximale inzet is 10 munten per lijn op alle negen inzetlijnen. De winnende symboolcombinaties worden weergegeven in de uitbetalingstabel linksboven op de fruitautomaat.

Als er drie of meer piratenmunten op een inzetlijn verschijnen, wint u een bonusspel, waarin je de winst kunt vergroten. In het bonusspel moet je een vijandelijk schip beschieten en laten zinken. Hiermee kun je 10, 50 of 100 keer de inzet op de inzetlijn van het bonusspel winnen – of meer: als je het schip met de gouden sleutel raakt, ga je verder naar het tweede bonusspel, waarin je jouw winst nog meer kunt vergroten.

In het tweede bonusspel bestuur je een papegaai die met de gouden sleutel één van de vijf schatkisten in een grot moet openen. Met de schatkist kan je 100, 200, 500 of 1000 keer de inzet op de inzetlijn van het bonusspel winnen – kies dus de juiste schatkist!

Pirates Gold Speelwijze

Eerst selecteer  je het aantal lijnen waarop je wilt inzetten. Telkens als je op de knop ‘Eén lijn’ klikt, wordt er 1 munt aan 1 inzetlijn toegevoegd. Om 1 munt op alle 9 lijnen tegelijkertijd in te zetten, klik je op ‘Alle lijnen’. Om in één keer de hoogst mogelijke inzet te plaatsen (10 munten per lijn op alle 9 lijnen), klikt u op ‘Max. inzet’. Als je op ‘Wissen’ klikt, begin je opnieuw.

Als je op ‘Max. inzet’ klikt, beginnen de rollen automatisch te draaien. Voor andere inzetten klik je op ‘Draaien’. Als de rollen stoppen, worden winnende inzetlijnen gemarkeerd en wordt het gewonnen bedrag weergegeven. Als een inzetlijn drie of meer piratenmunten bevat, ga je automatisch naar het bonusspel.

Pirates GoldEerste bonusspel Pirates Gold

In het eerste bonusspel klikje op en om het kanon op de schepen te richten. Klik op om met het kanon te vuren. De winst wordt weergegeven bij het scheepswrak en je keert terug naar de fruitautomaat. Als je geluk hebt en het schip een gouden sleutel bevat, wordt er een tweede bonusspel gestart.

Pirates Gold Tweede bonusspel Pirates Gold

In het tweede bonusspel klik je op en om de papegaai naar een schatkist te leiden. Klik op om de geselecteerde schatkist te openen. De winst wordt weergegeven bij de geopende schatkist en je keert terug naar de speelautomaat.

Pirates Gold Spelinstellingen

Via het menu ‘Spelinstellingen’ en de werkbalkknoppen kun je de geluidseffecten in- of uitschakelen, snel spelen (indien beschikbaar) en automatisch spelen. Als ‘Snel spelen’ is ingeschakeld, draaien de rollen sneller en duurt een spelronde minder lang. Als ‘Automatisch spelen’ is ingeschakeld, kan je kiezen uit 10, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750 of 1000 automatische spelronden. Als je op de knop ‘Stoppen’ klikt, wordt ‘Automatisch spelen’ geannuleerd zodra de huidige spelronde is beëindigd. ‘Automatisch spelen’ wordt tevens geannuleerd als je een bonusspel wint.