Wonder Hounds

Maak samen met je viervoeter kans op geld in Wonder Hounds!Onderzoek heeft laten weten dat de hond echt de meeste trouwe vriend is. Dit feit wordt nogmaals bevestigd door dit spel van NextGen. 2018 is het jaar van de hond en Wonder Hounds pakt deze gelegenheid om een spel te ontwikkeling met de viervoeters in de hoofdrol. De inspiratie van de Chinese astrologie komt bijna niet naar voren in Wonder Hounds. Er zijn heel weinig verwijzingen naar China of een bepaalde vorm van astrologie. Dit maakt Wonder Hounds zeker niet minder leuk. De muziek is vrolijk en de leuke visuele beelden zijn hartverwarmend. Hier word je echt vrolijk van, zeker als je wint! Er zijn drie verschillende honden die je helpen met prijzen te pakken. Jinse, Ace en Winchester vieren het Chinese New Year in een gezellig park.

Wonder Hounds is een simpel spel met 5 rollen en drie verschillende rijen. Het spel kent 25 winlijnen en is erg toegankelijk. Dit concept is zeker een van de sterkste punten van Wonder Hounds. Het spel is namelijk zeer geschikt voor nieuwe spelers. Daarnaast is Wonder Hounds met een minimale inzet van € 0.25 en een maximale inzet van €250,- interessant voor kleine en grote spelers. Het spel kent ook een Auto-Play functie zodat je lekker achterover kunt hangen en niets hoeft te doen. De RTP van Wonder Hounds is 95.4%.

Spelregels Wonder Hounds

Wildsymbool– Het wildsymbool bestaat uit de letters ‘wild’, omringd door een gouden logo. De achtergrond is paars en de punt van de i is vervangen door een schattige, gouden pootafdruk. Dit wildsymbool kan alle symbolen vervangen behalve het scattersymbool. Dit maakt het een stuk makkelijker om winnende combinaties te maken. Daarnaast win je 16x je inzet als je een combinatie van 5 wildsymbolen maakt.

Scattersymbool – Het scattersymbool is een grote, gouden pootafdruk met een zilveren rand eromheen. Onder dit symbool staat heel groot het woord scatter waardoor je het niet kan missen. Bij 3 of meer scattersymbolen wordt automatisch de Free Spins Feature geactiveerd. Afhankelijk van het aantal scattersymbolen krijg je een groter aantal free spins. Bij 3, 4 of 5 scattersymbolen krijg je namelijk 8, 12 of 15 free spins. De scattersymbolen mogen overal op het scherm verschijnen.

Honden als symbolen – Ace, Jinse en Wincester hebben allemaal een uniek en cool symbool. De honden staan er vrolijk op met hun eigen naam aan de onderkant van het symbool. Elke draai kunnen de honden springen op de rollen.

Wonderhounds Gone Wild – Honden zijn over het algemeen rustige beestjes, maar soms gaan ze ook los. In dat geval wordt Wonderhounds Gone Wild random geactiveerd. Op elke rol kan er na elke draai maar 1 hond verschijnen. Willekeurig veranderen Ace, Jinse of Wincester in een wildsymbool. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je kans op prijzen een stuk groter kan worden. Wonderhounds Gone Wild kan geactiveerd worden tijdens het basisspel en de Free Spins Feature.

Free Spins Feature – Spelers ontvangen free spins wanneer er drie scattersymbolen op de rollen verschijnen. Het aantal free spins wordt bepaald door het aantal scattersymbolen op de rollen. Tijdens de bonusronde worden er random 1 tot 15 wildsymbolen toegevoegd aan de rollen. Dit zijn sticky wildsymbolen, ze blijven namelijk de gehele bonusronde vastzitten. Daarnaast blijven de nieuw gedraaide wildsymbolen ook vastzitten op de rollen. Vergeet niet dat de Wonderhounds Gone Wild bonus ook nog eens geactiveerd kan worden waardoor de honden in een wildsymbool veranderen. Deze wildsymbolen blijven net als de rest ook vastzitten.  Zo kan de winst erg snel oplopen in de bonusronde. Je kunt tot 6000x je inzet terugwinnen tijdens de Free Spins feature. Het is niet mogelijk om de free spins opnieuw te activeren. Aan het einde van de free spins ga je weer terug naar het basisspel.