Samurai Split

Vecht je weg naar een fortuin in de wereld van Samurai SplitSamurai Split is een spel geïnspireerd op het Verre Oosten. De samoerai is ontstaan in het oude Japan en heeft een strenge erecode. Samoerai betekent niet voor niets ‘hij die dient’. Het spel van NextGen is er dan ook om de spelers te dienen zodat ze veel prijzen kunnen pakken. Daarnaast hebben samoerais altijd een scherp zwaard om vijanden doormidden te klieven. Samurai Split heeft goed gekeken naar dit concept en laat de samoerai ook symbolen splitten. NextGen weet ons opnieuw te verrassen: niet alleen de grafische elementen, maar ook de gameplay zorgen ervoor dat je terug blijft komen. De held in Samurai Split ziet er niet echt uit als een held uit het Verre Oosten, maar dit maakt weinig uit. Je krijgt direct een goed gevoel bij het spelen van dit spel. De muziek helpt zeker mee bij het creëren van de sfeer. Ondanks dat de funky bass slap niet echt oosters is, geniet je er wel van elk moment; het is een groovy deuntje.

Samurai Split is ontworpen met 5 rollen, 3 rijen en 25 vaste winlijnen. Voordat je deze nobele vechters helpt is het goed om te weten dat de minimuminzet 1 cent is. De maximale inzet in het spel is €2.50. De combinatie van splitten en free spins zorgen ervoor dat je op een innovatieve manier erg veel kunt winnen. Dit maakt het spel ook erg leuk om te spelen. Samurai Split heeft een RTP van 96.63%.

Spelregels Samurai Split

Wildsymbool – Het wildsymbool is de tekst wild in gele letters. Dit embleem kan alle symbolen vervangen behalve het scattersymbool. Daarnaast kun je tot 12.5x je inzet terugwinnen als je 5 wildsymbolen hebt op een van de winlijnen.

Scattersymbool – De rode banner is het scattersymbool in Samurai Split. Dit symbool zorgt ervoor dat de Free Spins Feature geactiveerd kan worden.  Vanaf 3 scattersymbolen is het al mogelijk om deze bonus te verkrijgen. Daarnaast worden winsten met scattersymbolen vermenigvuldigd. Zo kan je inzet met wel 32x worden vergroot in het basisspel.

Splitsymbool – Dit is het moment dat onze held met de snor erg belangrijk is. Elke draai zal de samoerai uitnodigen om één of meerdere symbolen doormidden te snijden in twee dezelfde symbolen. Dit zorgt ervoor dat er meer symbolen op het scherm zichtbaar zijn en je winst kan groeien. Daarnaast kan de samoerai ook wildsymbolen en scattersymbolen doormidden snijden. In theorie is het zelfs mogelijk om 480 free spins te krijgen als alle scattersymbolen worden gesplit!

Warrior Spin – Onze samoerai heeft ook een speciale aanval. De Warrior Spin zorgt ervoor dat je nog meer wint. De functie van deze random feature zorgt ervoor dat alle tien de symbolen met een lage waarde verdwijnen uit de rollen. Dit betekent dat alleen de wildsymbolen, scattersymbolen, tempels, paarden, flessen, zwaarden en maskers overblijven. De samoerai kan elk moment random zijn Warrior Spin activeren.  Je winst wordt hiermee aanzienlijk groter, zeker als er ook een splitsymbool tevoorschijn komt.

Free Spins – De free spins worden geactiveerd bij 3, 4 of 5 scattersymbolen op de rollen. Deze symbolen mogen overal op de rollen staan, ze hoeven geen combinaties te vormen. Spelers krijgen naar aanleiding van het aantal scattersymbolen standaard 5, 10 of 15 free spins. Het aantal free spins kan vergroot worden door het splitsymbool. Zoals hierboven vermeld staat kan de speler met het grootste geluk 480 free spins ontvangen in een draai.
Voor de free spins gelden dezelfde regels als bij de Warrior Spin. Tijdens alle free spins zijn de symbolen met de laagste waarden verwijderd uit het spel. Daarnaast kunnen de free spins opnieuw geactiveerd worden bij 3 of meer scattersymbolen.

Zullen de samoerai en jij vrienden worden? Ontdek het in Samoerai Split!