Renegades

Win een rebels aantal prijzen in de werelden van Renegades!Om de wereld te redden moet je soms de regels overtreden. Legendarische helden nemen soms beslissingen die tegen de wet ingaan voor het goede doel. Zulke helden worden rebellen genoemd omdat zij vechten tegen de traditionele regels. Renegades van NextGen is het perfecte platform voor deze rebellen. Het spel toont vijf gedreven heldinnen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen keuzes. Ze doorlopen verschillende verhalen in unieke werelden. Dit maakt het spel soms een emotionele rollercoaster met verschillende thema’s en dat is een goed ding. Het spel blijft hierdoor interessant en leuk om naar te kijken. Valda is een slimme, gevaarlijke drakenjager op zoek naar de volgende jacht, Freya Valkyrie van Valhalla is een krijger uit de Noorse mythologie, Ivy leeft in het bos met een wolvenpels als jas, Harriette is een fantastische gevechtspiloot en Raffaela kan goed overweg met twee geweren.  Het is geweldig om een spel te zien met zulke sterke vrouwen in de hoofdrol. De uitzonderlijke heldinnen zijn samengebracht om jou meer kans te geven op een fortuin.

Renegades heeft 5 rollen met 3 verschillende rijen. Het spel kent 243 verschillende manieren om te winnen. Renegades kent geen mogelijkheid om de winst te vermenigvuldigen in het basisspel maar heeft een creatieve manier om dit op te lossen: er wordt namelijk gebruikt gemaakt van megasymbolen. Een symbool kan op meerdere rollen en rijen verschijnen zodat de kans op een winnende combinatie veel groter is. De minimuminzet ligt op 40 cent en de maximale inzet is €80. De RTP van Renegades is 96.37%.

Spelregels Renegades

Wildsymbolen – Het wildsymbool vind je terug in de vorm van het woord wild. Dit woord is omringd door vuur zodat het een onmisbaar wildsymbool is geworden. Het wildsymbool kan gebruikt worden om de overige symbolen behalve het scattersymbool te vervangen.

Scattersymbolen – Het vurige wildsymbool kan alles vervangen behalve het scattersymbool. Het is dus meer dan logisch dat het scattersymbool bestaat uit ijs. Bij minimaal 3 scattersymbolen ontvang je 8 free spins. Het aantal free spins wordt niet vergroot als er meer scattersymbolen verschijnen op het scherm. Echter wordt je winst een stuk groter tijdens de free spins.

Megasymbolen – Het valt vanaf het begin meteen op dat de rijen anders draaien dan bij een normaal spel. Renegades maakt namelijk gebruik van megasymbolen. Dit zijn symbolen die over meerdere rijen en rollen kunnen verschijnen. Zo is het mogelijk om een rechthoek te maken met een symbool op 1 rij met 3 verschillende rollen. Op deze manier heb je dus direct een winnende combinatie te pakken. Een megasymbool is echter niet direct een garantie op succes. Bij een vierkant van 2 rollen en 2 rijen heb je nog een ander symbool nodig. Een megasymbool kan maximaal 3 rijen bij 3 rollen zijn. Dit zorgt automatisch voor een grote winst, zeker als het megasymbool gecombineerd wordt met de andere rollen.

Renegade-symbolen – Naast de klassieke symbolen vormen de vijf heldinnen ook een eigen Renegade-symbool. Deze symbolen zijn een stuk meer waard en kunnen ook verschijnen als een megasymbool.

Free Spins – Deze bonusfeature wordt automatisch geactiveerd bij 3 of meer scattersymbolen. Je ontvangt altijd 8 free spins, het aantal scattersymbolen op het scherm heeft dus geen effect op dit aantal. De scattersymbolen hebben echter wel invloed op het vermenigvuldigen van de winst. Bij 3, 4 en 5 scattersymbolen wordt je winst vermenigvuldigd met 2x, 5x en 10x de inzet.  Daarnaast staat de bonusronde in het teken van één van de Renegade-symbolen. De overige dames vervallen uit het spel waardoor het mogelijk is om sneller een hogere combinatie te maken. Tijdens de free spins is het mogelijk om de ronde opnieuw te activeren met 3 of meer scattersymbolen.