Psycho

Win angstaanjagend veel in het iconisch Bates Motel van Psycho!Het is NextGen gelukt! In samenwerking met Universal Studios heeft de ontwikkelaar een exclusief spel ontwikkeld, namelijk: Psycho. Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 en dit zorgt voor een angstaanjagend goede manier van spelen. De intro brengt je, al rijdend door de regen, naar het afgelegen Bates Motel. Vanaf het begin ervaar je direct de mysterieuze sfeer waar Britse regisseur Alfred Hitchcock bekend om staat. Zo zie je een onheilspellend silhouet door het raam terwijl je naar het hotel rijdt en word je opgewacht door een eigenaardige jonge man (Norman Bates). Grafisch gezien is Psycho echt een meesterwerk. Ook zie je duidelijk dat Universal Studios en NextGen veel tijd hebben gestopt in de audiovisuele elementen van het spel. Kun jij je angsten opzij zetten om je te wagen aan dit spel?

Het spel heeft 3 rijen met 5 verschillende rollen. De rollen spinnen met het iconisch Psycho-douchegordijn op de achtergrond. Er zijn 25 winlijnen met 15 symbolen per draai. De inzetbedragen lopen van 25 cent tot en met 50 euro. Het spel bestaat uit redelijke basiselementen met een bonusspel. Dit bonusspel is gebaseerd op free spins. NextGen’s Psycho heeft een RTP van 95%. Natuurlijk is het ook mogelijk om het spel op Auto Play te zetten zodat je niets zelf hoeft te doen.

Spelregels Psycho

Wildsymbool – Het wildsymbool is een groot rood ‘wild’ logo. Als een wildsymbool op de rollen verschijnt, kan deze in elk ander symbool (behalve het scattersymbool) veranderen. Als je wint met een wildsymbool kan de winst vermenigvuldigd worden met 2x, 3x, 4x, 5x, 10x en zelfs 20x. De vermenigvuldiger wordt random toegekend aan je spel.

Scattersymbool – Het huis van Norman Bates is het scattersymbool. Dit spookhuis brengt je gelukkig meer winst dan angst. Het symbool kan je winsten namelijk significant vergroten. Bij minimaal drie scattersymbolen wordt automatisch de Free Spins Feature geactiveerd. De scattersymbolen mogen overal op de rollen verschijnen, hier wordt geen onderscheid in gemaakt.

Overige symbolen – De symbolen met een hoge waarde zijn de sleutel, de envelop vol met geld, het kijkgat en natuurlijk hoofdrolspelers Norman Bates en Marion Crane. De symbolen met een lagere waarden zijn de 10, J, Q, K en A.

Free Spins Feature – Ondanks dat Psycho maar één bonusfeature kent, is er een grote kans dat je winst wordt vergroot. Na drie of meer scattersymbolen kun je overal op klikken en de Free Spins Feature begint automatisch. Drie scattersymbolen geven je 10 free spins, vier scattersymbolen geven je 15 free spins en bij vijf scattersymbolen krijg jij zelfs 20 scattersymbolen!
Deze free spins vinden plaats tijdens de beroemde douchescene. Elk moment kan er een personage verschijnen dat met een mes inhakt op de rollen. Op deze plekken verschijnt er een wildsymbool dat je direct kunt gebruiken. Dit is zeker interessant want tijdens de free spins vermenigvuldigen de wildsymbolen de winst nog meer. Elke winst met een wildsymbool kan vermenigvuldigd worden met 2x, 4x, 6x, 10x, 20x en 40x. Daarnaast kan de Free Spins Feature nog een keer geactiveerd worden als opnieuw drie of meer spookhuizen verschijnen. Zo kun je de winst snel vergroten.

Gamble Feature – Het is ook mogelijk om te gokken met je recent gewonnen winst. Dit kan via de harten/schoppenknop onder de rollen. Op deze manier kun je de winst verdubbelen of zelfs verviervoudigen door de uitkomst van de volgende kaart te raden.

NextGen’s Psycho zit vol ijzingwekkende geluiden, levensechte animaties en natuurlijk de beroemde douchescene. Dit spel is echter niet alleen voor de liefhebbers van de Britse filmregisseur; iedereen krijgt kippenvel bij het spelen van Psycho! Het koude zweet staat op je hoofd tijdens je zoektocht naar grote winsten.