King Kong Fury

NextGenVerken Skull Island en vergroot je inzet in King Kong Fury! verwelkomt je op Skull Island. Het eiland is het natuurlijke habitat van de reusachtige aap King Kong. King Kong Fury is gebaseerd op de blockbuster uit 2017.  De aap deelt het eiland met gevaarlijke prehistorische wezens zoals dinosauriërs. De symbolen in het spel zijn niet voor niets een uitbeelding van deze beesten. Zo vind je onder andere een triceratops en tyrannosaurus rex terug op je rollen. De animaties zijn erg gaaf en er is goed gekeken naar de kleursamenstelling. Het is een goede keuze geweest om het berglandschap als decor te kiezen. Dit maakt King Kong Fury erg aantrekkelijk voor de ogen.

King Kong Fury wordt gespeeld met 5 rollen en 4 verschillende rijen. Door deze combinatie heeft dit spel 50 vaste winlijnen. Het spel heeft een aantal fraaie spelelementen die ervoor zorgen dat de gameplay nooit saai is.  King Kong Fury is speelbaar vanaf 25 cent per draai. De maximale inzet kan oplopen tot €500,-. Dit komt goed uit want er is tot 12.500 keer je inzet te winnen op elke draai in deze epische game. Het spel heeft een RTP van 96.7%.

Spelregels King Kong Fury

Wildsymbool – De gorilla functioneert zelf als het wildsymbool in King Kong Fury. King Kong geeft een gigantische brul op het wildsymbool. Hij is constant bezig het eiland te beschermen van andere symbolen want het wildsymbool kan alle symbolen vervangen. De uitzondering op de regel is natuurlijk het scattersymbool. Het wildsymbool verschijnt alleen op de middelste 3 rollen.

Scattersymbool – Het scattersymbool is een vastgeketende charmante dame met het woord bonus. Deze dame is het fictieve personage Ann Darrow, de love interest van King Kong. Een scattersymbool wordt interessant als hij tegelijkertijd op rol 1 en rol 5 valt. Je krijgt in dit geval automatisch 4x je inzet. De free spins worden op dit moment geactiveerd.

The Lightning Reel Feature – Deze bonusronde wordt willekeurig geactiveerd tijdens het spelen. Er verschijnt een bliksemschicht dwars over de rollen. Eén van de reusachtige beesten wordt gekozen tijdens de bonusronde als het symbool. Dit zorgt ervoor dat dit beest constant verschijnt op de rollen. Deze beesten kunnen maximaal 15 keer verschijnen. Het is mogelijk om de bonusronde te activeren in zowel het basisspel als in de Free Spins Feature.

Kong’s Call Feature – Tijdens het spelen kan King Kong random opgeroepen worden. De feature plaatst een aantal wildsymbolen op rol 2, rol 3 en rol 4. Het maximale aantal wildsymbolen dat je kan ontvangen is 12. Het is dus mogelijk dat alle 3 de rollen vol staan met wildsymbolen

Free Spins Feature – Het bonusspel met de free spins kan alleen geactiveerd worden met de scattersymbolen. Dit gebeurt alleen als Ann Darrow vastgebonden zit aan rol 1 en rol 5. Op dit moment krijg je de mogelijkheid om op een grote knop te drukken. Willekeurig worden er twee waarden gekozen tussen de 3x en 10x. Deze getallen worden met elkaar vermenigvuldigd om te bepalen hoeveel free spins je krijgt. Het maximale aantal free spins kan oplopen tot (10 x 10 =) 100 stuks. Tijdens de free spins is het mogelijk om de feature opnieuw te activeren. Er is geen limiet hoeveel keer dit kan gebeuren.

Raging Respins – De Raging Respins bonus kan alleen worden geactiveerd tijdens de Free Spins Feature. Hij wordt random geactiveerd door het spel. Er wordt een stapel wildsymbolen toegevoegd aan de rollen. Na elke draai is het mogelijk dat 1 van deze wildsymbolen verschijnt op de rollen. Tijdens de volgende free spin blijft het wildsymbool vastzitten op zijn positie. Daarnaast kunnen The Lightning Reel Feature en Kong’s Call Feature ook nog eens geactiveerd worden tijdens de rondes.