Gorilla Go Wild

Maak kans op een fortuin in de jungle van Gorilla Go Wild!Het is tijd voor een nieuwe expeditie. NextGen’s Gorilla Go Wild brengt je diep de jungle in op zoek naar Azteekse gouden munten. Dit doe je gelukkig niet alleen want Gary the Gorilla is de reisleider. Deze cartoongorilla houdt je gezelschap in zijn eigen vrolijke thuishaven. Daarnaast is hij ook erg vermakelijk als je wint. Tijdens bonusrondes eet Gary constant bananen en doet hij alsof hij nooit te eten krijgt. Hij gebruikt de bonusfunctie als excuus om meer bananen te eten, maar dit vinden wij niet erg.

Het spel telt 3 rijen met 5 verschillende rollen. Gorilla Go Wild kent daarnaast 25 winlijnen met 15 symbolen per draai. Je hebt zoveel mogelijk van een soort nodig om een prijs uit te keren De minimuminzet is 1 cent per lijn en de maximale inzet is €2. Het spel kent een progressieve vooruitgang en wordt dus vrijgeviger naarmate je meer speelt. Ook kent de game meerdere bonuselementen die je random krijgt van Gary of verdient door het progressieve element van het spel. Het RTP-percentage is 92.5%.

Spelregels Gorilla Go Wild

Wildsymbool – Je vriend Gary is natuurlijk het wildsymbool. Naast het vervangen van symbolen is er ook kans om de inzet met 50 keer te verdubbelen. Deze bonus krijg je als jij 5 keer Gary krijgt.

Scattersymbool – Het scattersymbool waarvoor je moet uitkijken is een tempel in de jungle. Dit symbool kan winsten opleveren vanuit willekeurige posities bij 2 of meer symbolen. Bij minimaal 3 scattersymbolen kan de speler kiezen voor een bonus of een Kingdom Feature. Deze bonus zal je willekeurig een vermenigvuldiger opleveren van 50, 100, 300 of 1000 keer je inzet.

Gary’s Bonus Time – Elk moment kan Gary je uit het niets Bonus Time geven. Na elke spin kan dit namelijk random gebeuren. Deze bonus is vergelijkbaar met de bonusoptie bij de scattersymbolen. Willekeurig zal er een vermenigvuldig tussen de 50 en 1000 keer worden toegevoegd aan je spel.

Gary eet bananen – Naast Bonus Time kan Gary ook elk moment één van zijn bananen gaan eten. Elke keer als de bananen op zijn vertrekt de gorilla naar een andere plek in de jungle. In totaal kan dit drie keer gebeuren en elke keer als hij vertrekt ontvang je sneller Gary’s Bonus Time. Je krijgt dus meer bonus als je langer speelt.

Gary the Gorilla Kingdom Feature – Er zijn twee verschillende manieren om deze feature te activeren. Dit doe je door drie scattersymbolen te verzamelen of als Gary het aan je toekent tijdens Gary’s Bonus Time. Er zijn vier mogelijke bonusspellen beschikbaar tijdens de Kingdom Feature. Hoe meer je speelt, hoe meer spellen er beschikbaar zijn. Het eerste spel is direct speelbaar bij de eerste keer en heet Gorillionaire Win Spins.  Je krijgt 10 winnende spins met een 2 keer vermenigvuldiger op alle winst. Het is maar één keer mogelijk om Gorillionaire Win Spins opnieuw te activeren. Gary besluit wanneer dit gebeurt. Stay Wild wordt geactiveerd als je 5 keer de Kingdom Feature krijgt. Je krijgt 10 free spins. Elke Wild blijft vastzitten op zijn plek voor de overgebleven free spins. Net als de Gorillionaire Win Spins kan Stay Wild ook maar één keer opnieuw geactiveerd worden. De Mega-Rilla Multiplier Feature is speelbaar bij je tiende bezoek aan de Kingdom.  Je krijgt opnieuw 10 free spins maar de winst wordt dit keer vermenigvuldigd door de Free Games Multiplier. De winst wordt in het begin 1 keer vermenigvuldigd en heeft een maximum van 10 keer. Deze functie kan vaker geactiveerd worden. Als laatste kan je het bonusspel More Wilds krijgen. Deze laatste feature is speelbaar vanaf de 15e keer in het Kingdom. Opnieuw krijg je 10 free spins. Dit keer worden de 3 bij elkaar passende symbolen veranderd naar een Wild. Dit geldt niet voor de tempel. Deze functie kan maar één keer opnieuw getriggerd worden.