Dragon Wins

Win hoog in de lucht vurige prijzen met Dragon WinsDe draak speelt wereldwijd een aanwezige rol in verschillende mythologieën. Het is dan ook niet meer dan logisch dat draken ook een belangrijke rol spelen in dit spel van NextGen. Dragon Wins kent vier verschillende draken met een eigen kleur. Hoog in de wolken leven de schattige rode, gele, groene en paarse draken een eigen leven zonder zorgen. Daar bewaken zij de verschillende gekleurde diamanten vol met geweldige prijzen. Pas echter wel op! Hoe schattig deze draken ook zijn, ze weten zeker hoe zij vuur moeten spuwen. Dit is maar goed ook want het vuur van de vuurspuwende draken is de sleutel naar jouw succes!

Dragon Wins heeft 5 verschillende rollen. De bijzondere rollen zijn niet evenredig verdeeld als je kijkt naar de verdeling van de rijen. Zo heeft de eerste rol maar 3 rijen, de tweede rol heeft 4 rijen en de derde rol heeft zelfs 5 verschillende rijen. Dit loopt weer op dezelfde manier naar beneden bij rol 4 en 5.  De minimuminzet per draai is 1 cent en de maximale inzet per draai ligt op €200,-. Dragon Wins heeft een RTP van 95.49%.

Spelregels Dragon Wins

Wildsymbolen – Een grote, oranje Wildtekst is duidelijk het wildsymbool in Dragon Wins. Dit symbool dient als een vervanger voor alle andere symbolen op de rollen. De uitzondering op deze regel is natuurlijk het scattersymbool. Een wildsymbool vergroot de kans op een winnende combinatie.

Scattersymbolen – Het scattersymbool is een embleem met vier gouden draken erop. Op het embleem staat ook groot het woord ‘scatter’ zodat je het niet kunt missen. Bij 3 of meer scattersymbolen activeer je automatisch de Free Spins Feature. Daarnaast wordt de winst ook vergroot bij 3, 4 of 5 scattersymbolen op de rollen. Zo ontvang je 40, 200 of 2000 keer je inzet bij een combinatie. Door de Dragon Spins kan het scattersymbool van kleur veranderen.

Drakensymbolen – De vier kleurrijke draken hebben ook een eigen symbool. Deze symbolen hebben de kleuren van de desbetreffende draak. Zij behoren tot de symbolen met de hoogste waarden en dus meeste kans op de beste prijzen. De rode draak is het meest waard. Zo kan je 250x je inzet terugverdienen bij een winnende combinatie van 5 rode draken.

Dragons Spins – Bij elke draai is er willekeurig de kans dat een draak vuur gaat spuwen. Dit zorgt ervoor dat er een specifieke drakenmeter wordt gevuld. Elke draak heeft zijn eigen meter. Als de meter van de draak vol zit ontvang je 3 free spins met een van de volgende bonuselementen.

Stacked Dragons – Er wordt een stapel rode draken toegevoegd aan de rollen. Deze draken vervangen de scattersymbolen tijdens de free spins. Daarnaast functioneren de rode draken nu ook als een scattersymbool. Op deze manier is de kans op een combinatie veel groter. Bij 3 rode draken worden de free spins opnieuw geactiveerd.

More Dragons – Alle draken worden geel en elke gekleurde diamant heeft ook de kans om geel te worden. Dit zorgt natuurlijk voor veel meer prijzen. Daarnaast wordt het scattersymbool ook geel en kunnen zij de free spins opnieuw activeren.

Dragon reels – Alle draken worden groen en rol 2, 3 en/of 4 staat mogelijk vol met alleen maar groene draken. Het scattersymbool wordt groen en alle drie groene symbolen zorgen voor meer free spins.

Expanding Dragons – Alle draken worden paars en kunnen willekeurig een positie omhoog of omlaag verplaatsen. Het scattersymbool wordt paars en alle drie paarse symbolen zorgen voor meer free spins.

Free Spins Feature – Bij 3 of meer scattersymbolen wordt de Free Spins Feature geactiveerd. Je hebt willekeurig kans op twee verschillende bonusrondes. More Wild voegt meer wildsymbolen toe en de speler krijgt 10 – 15 free spins. Bij Wild Reels heb je de kans dat rol 2, 3 en/of 4 volledig bedekt is met wildsymbolen. Je krijgt 5 – 10 free spins. Beide rondes kunnen opnieuw geactiveerd worden met 3 scattersymbolen.