Cleo’s Wish

Win prijzen in het oude Egypte in Cleo's WishHet is weer feest bij NextGen. De ontwikkelaar heeft namelijk een fantastisch spel ontwikkeld met een Egyptisch thema. Cleo’s Wish is geïnspireerd door de Egyptische cultuur in de oudheid. Er is natuurlijk geen betere hoofdpersoon dan koningin Cleopatra. Echter wordt de hedendaagse, moderne Cleopatra het liefst aangesproken met Cleo.

Cleo’s Wish telt 3 rijen met 5 verschillende rollen. Het decor van het spel is een dunne sluier omgeven door goud. Het spel kent 25 winlijnen en je hebt zoveel mogelijk van een soort nodig om een prijs te winnen. De minimuminzet is 1 cent en de maximale inzet is €2. Cleo’s Wish heeft veel verschillende speciale features waardoor het interessant blijft om te spelen. Dit spel heeft een RTP van 95.15%.

Spelregels Cleo’s Wish

Wildsymbool – Niemand minder dan Cleo is het wildsymbool in haar eigen spel. Zij kan een substituut zijn voor elk ander symbool met uitzondering van het scattersymbool. Wildsymbolen zorgen voor winnende combinaties. Daarnaast kunnen wildsymbolen zelf ook zorgen voor een winnende combinatie. Dit kan al vanaf 2 of meer wildsymbolen op een winlijn.

Scattersymbool – Het scattersymbool is een piramide in Cleo’s Wish. Scattersymbolen zorgen ervoor dat de winst vermenigvuldigd kan worden. Vanaf 3 of meer scattersymbolen win je met een winnende combinatie. De scattersymbolen mogen op alle rollen staan. Daarnaast starten vanaf 3 of meer scattersymbolen de Free Spin Features. Dit zijn Cleo’s Parade en Eternal Riches.

Cleo’s Wish kent verschillende speciale bonuselementen die opgedeeld kunnen worden in twee verschillende onderdelen. Het basisspel en de Free Spin Features. De drie willekeurige features in het basisspel heten de Wish Upon a Wild features.

Guaranteed Wild Reels – Tijdens het basisspel geeft het spel random de mogelijkheid om Guaranteed Wild Reels te activeren. Dit zorgt ervoor dat er gegarandeerde wildsymbolen komen op je rollen. Deze wildsymbolen komen vanaf de eerste rol in je scherm en kunnen eindigen op rol 5. Dit betekent dus dat je in een ronde 5 verschillende wildsymbolen kunt draaien door de bonus.

Added Wild – Deze willekeurige feature zorgt ervoor dat wildsymbolen op elke positie op de rollen worden toegevoegd.

Sands of Fortune – Deze functie wordt random geactiveerd bij het zien van een schatkist. Alle symbolen van een hogere waarden worden vervangen door hetzelfde symbool. Dit betekent dus dat er veel winnende combinaties ontstaan op de winlijnen.

De Free Spin Features hebben geen speciale naam maar dit maakt ze niet minder interessant. Er zijn twee verschillende bonusfeatures tijdens je free spins. De free spins worden geactiveerd vanaf 3 of meer scattersymbolen. Voordat je begint aan de free spins heb je de mogelijkheid om Cleo’s Parade of Eternal Riches te selecteren.

Cleo’s Parade – De bonusgame geeft de speler een stapel wildsymbolen op rol 5. Dit zorgt ervoor dat er sowieso een wildsymbool op deze rol komt. Met elke draai verschuift de stapel naar links. Indien er drie scattersymbolen tegelijkertijd op de rollen verschijnen, komt er een nieuwe stapel wildsymbolen op rol 5. De ronde is afgelopen als de laatste stapel wildsymbolen rol 1 hebben bereikt.

Eternal Riches – Je ontvangt 5 of 10 spins die opnieuw getriggerd kunnen worden tijdens de bonusrondes. Voor elk wildsymbool tijdens deze ronde kan de Super Spins Win Multiplier met 3x stijgen. Het maximale aantal Super Spin Win Multiplier ligt op 20x. Naast de wildsymbolen zorgen de scattersymbolen ook tot 3x Super Spins op de meter. De normale free spins kunnen met de scattersymbolen opnieuw geactiveerd worden.
Nadat alle normale free spins zijn afgelopen begin je aan de Super Spins. Het aantal Super Spins wordt bepaald door de Super Spin Meter en de vermenigvuldiger wordt bepaald door de Super Spins Win Multiplier. Het is niet mogelijk om de Super Spins opnieuw te activeren.