Batman

Bevecht The Joker met Batman aan je zijde en win een fortuin!Hij is niet alleen in topconditie, steenrijk en Gotham City’s eigen held, maar Batman heeft nu ook zijn eigen spel. Dit spel is volledig ingericht zodat het lijkt alsof je naar een stripverhaal aan het kijken bent. Door de handgetekende omgeving brengt NextGen ons terug naar de plek waar het allemaal begon: Gotham. De gehele inrichting wekt een nostalgisch gevoel op die doet denken aan de oude Cape Crusader stipboeken. Er is duidelijk aandacht besteed aan elk symbool zodat je geniet tijdens het winnen. Ga letterlijk het gevecht aan met The Joker in een spannend spel vol actie, sensatie en prijzen.

Het spel heeft altijd 5 rollen met drie verschillende rijen. Per draai zijn de 20 verschillende symbolen evenredig verdeeld over de rollen. Met elke draai worden deze symbolen opnieuw weergegeven om zoveel mogelijke combinaties te vormen. Batman kent 50 verschillende winlijnen. Het spel heeft ook verschillende extra functies zodat je nog meer geld kan verdienen. Er is een minimuminzet van 50 cent en een maximale inzet van €120,- per inzet. De RTP van dit spel is 92.2%.

Spelregels Batman

Er zijn twee verschillende manieren om Batman te spelen. Je kunt kiezen voor de normale modus of de Bonus Bet-modus. De Bonus bet mode kost 10 munten meer per draai, maar zorgt er wel voor dat het Bonuslogo en de ‘Descent into Madness’ Feature beschikbaar worden.

Wildsymbool – Het wildsymbool kon eigenlijk niets anders dan Batman zelf zijn. Dit iconische symbool is alleen beschikbaar op rol 2,3 en 4 en functioneert als een vervanger voor alle symbolen behalve de scatter- en bonussymbolen. De winst wordt verdubbeld bij een win met het wildsymbool. Batman geeft niet de traditionele free spins maar je kunt als speler wel de Re-Spin Feature activeren.

Scattersymbool – Het logo van Batman is in dit spel het scattersymbool. Dit symbool kan zeer gunstig zijn omdat het scattersymbool nooit gebonden is aan een winlijn. Het is dus makkelijker om prijzen te pakken. Vanaf twee scattersymbolen kan de inzet al worden vermenigvuldigd.

Bonus symbool – Het Bonussymbool is alleen beschikbaar als er wordt gespeeld in de Bonus Bet-modus. Het symbool geeft je de mogelijkheid om de ‘Descent into Madness’ Feature te activeren. Bij minimaal 3 bonussymbolen wordt de eerdergenoemde feature automatisch geactiveerd. Daarnaast ontvang je ook nog eens extra munten bij 3, 4 en 5 Bonussymbolen. De winst kan dan oplopen tot 200, 750 of 5.000 munten!

Re-Spin Feature – Deze functie is beschikbaar op het moment dat Commissioner Gordon op rol 1 verschijnt en het Batsignaal op rol 5, of andersom. Als dit gebeurt, ontvang je drie re-spins. De symbolen in rol 2, 3 en 4 veranderen in wildsymbolen die tijdens de volledige re-spins vast blijven zitten. Dit zorgt voor een significante kans om te winnen. Daarnaast wordt de winst ook nog eens verdubbeld tijdens deze bonusronde. De Re-Spin Feature kan geactiveerd worden in de normale modus en tijdens de Bonus Bet modus.

Descent into Madness Feature – Deze tweede feature is alleen beschikbaar als je speelt in de Bonus Bet-modus.  Daarnaast heb je minimaal 3 bonussymbolen nodig om de bonusronde te activeren. Tijdens deze ronde ga je het gevecht aan met de bende van The Joker. The Joker’s handlangers proberen te ontsnappen en je moet ze tegenhouden. Met het symbool van de Batarang val je de potentiele vluchter aan en ontvang je een geldprijs. Uiteindelijk ga je het gevecht aan met The Joker zelf. Val hem drie keer aan voor een extra geldprijs. Zo kan de totale vermenigvuldiger wel oplopen tot 100x de inzet!

Ben jij klaar om Gotham te beschermen en The Joker te verslaan? Zorg ervoor dat je niet van Batmans zijde wijkt.