Dracula

Game review: DraculaDracula is een verbitterde vampier die in de nachtelijke uurtjes in een vleermuis verandert. Tegelijkertijd is hij ondanks zijn verbitterdheid op zoek naar zijn grote liefde. Hij heeft, zoals we allemaal weten, alleen één groot probleem; Dracula is bloeddorstig. Daarom is het maar goed dat deze Dracula in elk geval voldoening haalt uit wilds en hoge uitbetalingen. En hierbij krijgt hij regelmatig hulp van een stel bevriende vleermuizen. Dracula is al met al een heerlijk spel om te zien, ziet er qua design erg aantrekkelijk uit en staat bol van de spanning. En ook leuk om te noemen: de bonussen vallen in dit spel wel heel erg vaak.

Hoe werkt het spel?

Het speelveld van Dracula is opgebouwd uit vijf bij vier rollen en beschikt over 40 winlijnen. De minimale inzet van 20 cent betekent dat ook de speler die mee wil doen met een klein budget volop plezier kan beleven aan het spel. NetEnt heeft namelijk veel tijd en zorg besteedt aan dit fraaie spel. Zo’n beetje alles ziet er fenomenaal uit: de graphics zijn prachtig, de animaties eveneens, en de geluiden zijn dreigend en onheilspellend. Daarnaast spelen ook de bonussen weer een grote rol. En die zijn ook bij dit spel uitstekend te noemen.

Twee soorten bonus

Dracula beschikt namelijk over twee soorten bonussen. De eerste is een soort van mini bonus: de zogenaamde Bat Feature. Deze wordt op geheel willekeurige wijze getriggerd. Als dat gebeurt, raakt Dracula in een soort van trance en verandert hij in een groep vliegende vleermuizen. Deze landen weer in een cluster formatie op de rollen en worden daarna omgetoverd tot een enkele symbool. Daarbij geldt hoe meer vleermuizen er zijn, hoe hoger het symbool wordt. Deze aantrekkelijke bonus komt vaak voor en dat zorgt weer voor meer spanning. Een mooi symbool kan namelijk tot een aantrekkelijke uitbetaling leiden. Een klein nadeel is wel dat je elke keer weer een verplichte animatie moet bekijken en dat kan na een paar keer wat gaan vervelen, tenzij er dus een mooie prijs valt. De belangrijkste bonus is de zogeheten free spins bonus. Deze wordt getriggerd als je een stacked Dracula symbool op de tweede rol weet te draaien en een stacked symbool van zijn grote liefde op de vierde rol.

4 redenen om Dracula te spelen

We zijn dolenthousiast over het spel en sommen deze gevoelens graag nog even op in vier duidelijke redenen om eens een gokje te wagen op Dracula:

  1. Schitterend ontworpen gokkast met gave graphics en audio.
  2. Frequente bonusrondes met hoge kansen op uitbetalingen.
  3. Toegankelijk: eveneens te spelen met lage inzetten.
  4. Torenhoog uitkeringspercentage van maar liefst 97,6%.