Naked Gun

Naked Gun Slot ReviewNaked Gun, van spelontwikkelaar Blueprint Gaming, is een video slot met een komisch tintje. Het heeft diverse features die het spelen waard zijn, waaronder de Roaming Wild Freespins. Daarmee zijn omvangrijke bedragen te winnen. Wat daar een schepje bovenop doet, dat is de Jackpot King. Verzamel zoveel mogelijk kronen en win de progressieve jackpot!

Thema van dit video slot

Naked Gun is duidelijk gebaseerd op de gelijknamige succesvolle films. De millennials onder ons zullen zich waarschijnlijk eerst even achter de oren krabben. Logisch, want de films werden getoond op het witte doek van 1988 tot 1994, en dat is alweer enige tijd terug. Voor wie Naked Gun ooit gezien heeft zal zich de bizarre humor nog herinneren waar de hoofdpersoon Leslie Nielsen de rol van een agent vervult. Je ontkwam er niet aan om in een lachstuip te belanden.

Uitstraling van the Naked Gun

Het slot wordt gespeeld op het politiebureau waar luitenant Frank Drebin werkt. Zodra je het spel opent kun je er niet om het thema van Naked Gun heen. De hoofdrolspelers zijn te vinden als symbolen op de rollen. Af en toe vliegt er een gevouwen papieren vliegtuigje door het beeld, wat iets kwajongensachtig heeft. Zodra je de rollen laat spinnen hoor je de geluiden die zo karakteristiek waren voor deze films. Datzelfde geldt ook voor het maken van winlijnen.

Roaming wilds

Het kan voorkomen dat een politiewagen ineens met loeiende sirenes het bureau inrijdt. Dat is het geval zodra je 3 wilds (sirenes) op de rollen hebt gekregen tijdens dezelfde spin. Je wint dan de roaming wilds. Dat zijn wilds die steeds een andere plek innemen op het scherm en dus ook in meervoud aanwezig zijn. Je kunt je voorstellen dat je met extra wilds sneller en mogelijk ook meer winst kunt behalen. Zodra er geen wilds meer op het scherm belanden, dan stopt deze feature.

Roaming Wild Freespins

Zodra je 3 Free Spins symbolen op de rollen hebt weten te krijgen, dan is een felicitatie op zijn plek. Je hebt dan de Roaming Wild Freespins gewonnen. Je kunt dan kiezen uit ‘collect’ of ‘gamble’. Dat betekent dat het verschil tussen het ontvangen van je winst of door te spelen voor multiplying roaming wilds. Kies je voor de laatste optie? Dan kies je uit 4 casussen. Kies je nu voor ‘collect’? Dan raast luitenant Frank Drebin voorbij op een raket. Je ontvangt nu Stake out Free Spins, HomeRun Free Spins, On the Edge Free Spins of de Crime Scene Free Spins. Wat elk van de features gemeenschappelijk heeft, is dat het bestaat uit 10 gratis spins en de roaming wilds. Afhankelijk van de feature kan er ook een multiplier van x2 tot x5 in het spel zijn.

Progressieve jackpot

Hoe interessant de bovengenoemde features ook zijn Je hebt 5 Jackpot King symbolen nodig om een bet multiplier te winnen. De hoogte daarvan is afhankelijk van het aantal kronen dat op de rollen verschijnt. Hiermee kun je een mooie progressieve prijs winnen.