Muse

Speel gratis Muse

Leer de muzen uit het oude Griekenland kennenGratis Muse Spelen met de video slot Muse. Tijdens dit spel zie je de charmante Griekse godinnen voorbij komen, die ook wel muzen genoemd worden. Met Muse bevind je je in een echte droomwereld, met prachtige animaties uit de Griekse wereld en de video slot is via onze website als gratis oefenspel te spelen.

Muse Spelregels

Muse bestaat uit 5 slots, 3 rijen en 25 winlijnen. Natuurlijk kun je de instellingen ook naar eigen wens aanpassen. Bij het keuzemenu Level kies je uit 1 tot 10 inzetlevels en bij Coin Value stel je verschillende muntwaardes in. Je kunt ook gaan voor een spin met een maximale inzet: de Max Bet. Hoe meer je inzet, hoe hoger de prijzen kunnen uitvallen. De video slot beschikt ook over een Autoplay optie. Stel 10 tot 1000 ronden in om automatisch te laten draaien, en droom weg bij dit mooie spel. Als je op Paytable klikt zie je precies wat de symbolen en winlijnen waard zijn. Daarnaast staat er een korte uitleg over de speciale symbolen, die hieronder uitgebreid uitgelegd staan.

Wild Inspiration

Bij Wild Inspiration vindt je een uniek spelonderdeel, dat je nergens anders ziet. Je herkent deze functie aan het Wild Inspiration symbool met drie beeldschone muzen erop. Dit symbool kan omgetoverd worden in drie verschillende Wilds: de Expanding Wild, x2 Wild en Sticky Wild. De drie Wilds worden ieder vertegenwoordigd door hun eigen mooie muze en zij kunnen alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatter symbolen. Een Expanding Wild klapt uit over een hele rol, dus levert extra veel winst op. Als je winst behaalt met de x2 muze, wordt deze winst gelijk vermenigvuldigd. Het is zelfs mogelijk om meerdere van deze Wilds tegelijk te hebben, tot een vermenigvuldiger van wel x8. Tot slot is er de Sticky Wild, die een Re-spin oplevert. Deze muze blijft een extra ronde staan, dus kun je er extra lang van genieten. Ook hiervan kunnen trouwens meerdere symbolen tegelijk op de video slot staan. De Wilds zie je verschijnen op rol 2, 3 en 4.

Free-Spins

Er is nog een spelonderdeel dat Muse extra spannend maakt: de Free Spins. Deze Spins kun je bemachtigen met 3 of meer Scatter symbolen tijdens een draai in het hoofdspel of tijdens een Free Spin. Tijdens deze gratis spins leveren de Wilds extra veel op. Je maakt dan kans op een Sticky Expanding Wild, een Expanding x2 Wild of een Sticky x2 Wild. De eerste van deze drie breidt zich dus niet alleen uit over een hele rol, maar blijft ook een extra ronde staan. De Expanding x2 Wild breidt zich uit en vermenigvuldigt de winst en de Sticky x2 Wild blijft staan en vermenigvuldigt winsten. Ontdek zelf wat jij allemaal kunt winnen tijdens een vermakelijk gratis oefenspel van Muse.