Tomb Raider

Maak kans op een fortuin in de wereld van Tomb Raider!Lara Croft is weer terug in een nieuw spel. Eén van de meeste iconische dames uit de videogamewereld maakt haar opwachting in deze game van Microgaming. De ontwikkelaar heeft zelfs een exclusieve deal met het merk Tomb Raider. Dit is een spel vol actie, plezier en natuurlijk prijzen. De legendarische wereld van Tomb Raider zit vol met schatten uit het verleden. Lara Croft is de perfecte partner als je op zoek bent naar leuke prijzen. Dit is namelijk haar manier van leven.

Tomb Raider heeft 5 rollen met 3 rijen. Het spel kent 15 winlijnen die niet vast zijn. Je kan zelf bepalen met hoeveel winlijnen je gaat spelen. Lara Croft is te vinden op meerdere symbolen. Tomb Raider heeft een minimale inzet van 1 cent per winlijn.  Dit komt neer op 15 cent per draai als je met alle winlijnen wilt spelen. De maximale inzet per lijn in 50 cent per lijn met een maximale inzet van €7.50 per draai. Bij de maximuminzet per draai is het echter mogelijk om je inzet te vergroten met 10x. In dit geval is de maximale inzet €75,-. Tomb Raider heeft een RTP van 95.22%.

Spelregels Tomb Raider

Wildsymbool – Microgaming gebruikt vaak het logo als wildsymbool en dit is niet anders in Tomb Raider. Het wildsymbool kan soortgelijke symbolen met elkaar verbinden om een winnende combinatie te maken. Het symbool kan dan ook alle symbolen vervangen behalve het scattersymbool en het bonussymbool. Spelers krijgen ook losse prijzen bij het draaien van minimaal 2 wildsymbolen op een actieve winlijn.

Scattersymbool – De legendarisch heldin is het scattersymbool in haar eigen game. Samen met twee wapens in haar handen staat zij op je te wachten. Bij minimaal 2 scattersymbolen win je een prijs. Daarnaast krijg je bij 3 of meer scattersymbolen toegang tot de Free Spins Feature. De scattersymbolen mogen overal op de rollen staan, ze hoeven niet met elkaar te combineren.

Bonussymbool – Tomb Raider kent ook een bonussymbool. Dit is een gouden beeld met veel kansen op prijzen. Bij 3 of meer bonussymbolen krijg je namelijk een mysterieprijs. Het aantal bonussymbolen bepaalt hoe hoog deze bonus minimaal en maximaal kan zijn.  Daarnaast kom je ook terecht in de Tomb Bonus Feature.

Free Spins Feature –  Bij 3 of meer scattersymbolen wordt de Free Spins Feature geactiveerd. Je krijgt altijd 10 free spins, het aantal scattersymbolen heeft geen effect op het aantal free spins. Dat maakt weinig uit want free spins zijn sowieso al leuk. Het meeste lucratieve element aan de Free Spins Feature is de vermenigvuldiger. Alle winsten uit de free spins worden namelijk vermenigvuldigd met 3. Prijzen worden een stuk groter en interessanter om te ontvangen. Tijdens deze bonusronde is het mogelijk om de Tomb Bonus Feature te activeren. Daarnaast kan ook nog eens de Free Spins Feature opnieuw geactiveerd worden. In dit geval krijg je 10 free spins bovenop het aantal dat je nog over had.

Tomb Bonus Feature – Heb je het geluk aan je zijde en krijg je 3 gouden beelden op de rollen? Dan is het tijd voor een avontuur. Lara Croft neemt je eindelijk mee naar een tombe op zoek naar goud. Midden in de tombe mag je een aantal gouden beelden kiezen. Dit getal wordt bepaald door het aantal bonussymbolen dat je hebt gedraaid. Bij 3 bonussymbolen mag je 3 gouden beelden kiezen, bij 4 bonussymbolen mag je 4 gouden beelden kiezen en bij 5 bonussymbolen mag je 5 gouden beelden uitkiezen. Deze beelden onthullen een bonusprijs die toegevoegd mag worden aan het totaal. De Tomb Bonus Feature kan geactiveerd worden tijdens de Free Spins Feature. In dat geval worden de prijzen niet vermenigvuldigd met 3x.